Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

7.000 de pubele noi apar în Timișoara! Unde le vor distribui cei de la Retim?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Compania de salubrizare a Timișoarei vine în sprijinul cetățenilor cărora le va distribui în perioada următoare, 7.000 de pubele noi.

Este vorba despre cea mai amplă acțiune de îmbunătățire a procesului de colectare selectivă a deșeurilor reciclabile.

În cadrul campaniei, pubelele inscripționate și destinate deșeurilor reciclabile vor fi înlocuite cu unele noi, de culoare galbenă.

De asemenea, vor fi retrase pubelele negre pentru deșeuri reziduale într-un număr aproximativ egal pubelelor înlocuite.

"Deși volumul total de deșeuri generate nu se modifică, prin suplimentarea pubelelor galbene și diminuarea numărului de pubele negre ne dorim să determinăm generatorii să colecteze selectiv, iar deșeurile reciclabile să ajungă acolo unde le este locul, în pubela galbenă, nu în cea neagră", a explicat directorul general al Retim, Gheorghe Para.

Distribuirea noilor pubele va începe cu zona Take Ionescu, iar programul va fi anunțat în fiecare zi de vineri, pentru săptămâna următoare, în mass media locale și pe site-ul www.retim.ro.

Pe tot parcursul acțiunii fiecare administrator de asociație va fi contactat de reprezentanții Retim, pentru a facilia aceste suplimentări sau înlocuiri.

"Este necesar ca timișorenii să se implice activ, să conștientizeze importanța colectării selective a deșeurilor, și responsabilitatea pe care o au, alături de noi, în eficientizarea acestui proces. Doar printr-un efort comun vom putea preveni sancțiunile prevăzute pentru nerespectarea obligațiilor de colectare a deșeurilor și vom putea avea un oraș curat", a mai spus Gheorghe Para.

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login