Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Piaţa 700, bombă cu ceas! Ce au descoperit poliţiştii locali?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aspectul inestetic şi neîngrijit, prezența persoanelor fără adăpost şi modul în care se desfășoară actele de comerț! 

Timişorenii au reclamat în nenumărate rânduri aceste aspecte legate de Piaţa 700, o zonă care aduce prejudicii serioase de imagine orașului. În aceste condiţii, poliţiştii locali patrulează zilnic în perimetrul respectiv pentru a depista persoanele care apelează la mila publică, verifică persoanelor care practică acte de comerț fără autorizație, fac controale pe linia păstrării curățeniei, precum și pe linie de circulație rutieră în zona pieței. 

Spre exemplu, în ultimele patru luni, au fost depistate un număr de 33 persoane fără adăpost și cerșetori care au fost conduși la sediul Poliției Locale pentru luarea măsurilor legale și au fost aplicate un număr total de 345 sancțiuni contravenționale. Cele mai multe au fost aplicate pentru nerespectarea ordinii și liniștii publice, cum ar fi provocare de scandal, cerșetorie, consum de alcool pe domeniul public, pentru nerespectarea indicatoarelor rutiere de către conducătorii auto care au oprit și staționat în zonă, pentru abandonarea de deșeuri, pentru fumat în perimetrul închis al pieței, precum și cu privire la nerespectarea actelor de comerț. 

În această perioadă au fost constatate și două infracțiuni de furt, suspecții fiind predați pentru continuarea cercetărilor polițiștilor de la Secția 1.

De asemenea, un număr de 42 de comercianți și societăți comerciale au fost verificați, fiind aplicate 15 sancțiuni pentru nerespectarea regulamentului de piață și nepăstrarea curățeniei.

Poliția Locală va continua verificările, fiind prezentă în continuare în zona Pieței 700.

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login