Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected]evest.ro | Publicitate: 0731 028 626

Ţi-e dor de un concert? Organizatorii UNTOLD au stabilit data festivalului din 2021

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Chiar dacă sfârşitul pandemiei pare încă departe, organizatorii de evenimente încep să îşi facă planuri pentru anul viitor.

Este şi cazul celor de la Untold, care privesc cu optimism spre 2021.

„În 2021, al șaselea capitol din povestea UNTOLD se va scrie în perioada 5-8 august, la Cluj-Napoca. Ediția de anul viitor vine cu o nouă poveste magică UNTOLD care se va desfășura, timp de 4 zile și 4 nopți, alături de cei mai mari artiști din întreaga lume, dar și alături de cel mai minunat public pe care un festival și-l poate dori. Un sentiment de nerăbdare îi încearcă atât pe fanii festivalului, cât și pe artiștii care abia așteaptă reîntâlnirea cu publicul din România”, anunţă Ioana Chereji, PR manager Untold.

CITEŞTE ŞI: Protest, în faţa Tribunalului! Patronii sălilor de sport şi instructorii de fitness cer redeschiderea sălilor

Organizatorii festivalului spun că ediția din 2021 va depăși toate așteptările și va fi organizată în cele mai sigure condiții.

Încrederea organizatorilor vine și din veștile bune privind existența unui vaccin la începutul anului viitor și din atenția tot mai mare acordată de specialiști dezvoltării testelor rapide ce vor permite testarea în masă.

Un alt motiv este și sprijinul pe care Guvernul României îl acordă organizatorilor de evenimente prin stabilirea unei scheme de ajutor de stat, menită să restarteze industria culturală și de evenimente în anul 2021.

„Nu am încetat nici un moment să fim optimiști și am lucrat în toată această perioadă la pregătirea ediției următoare, astfel că UNTOLD 2021 va fi cel mai bun UNTOLD de până acum! Abia așteptăm să ne întâlnim cu prietenii festivalului, cu fanii și artiști, la Cluj-Napoca, anul viitor”, spune Edy Chereji, directorul de comunicare Untold.

În acest sens, organizatorii festivalului UNTOLD îi îndeamnă pe fanii festivalului și nu numai să se înregistreze cu un mesaj de optimism, cu un moment pe care așteaptă să îl trăiască în 2021, iar apoi să îl arate lumii prin postarea pe social media cu haștagul #lookingforward.

Peste 95% dintre posesorii de abonamente și bilete pentru ediția din 2020 și-au transformat biletele și abonamentele în varianta ANYTIME Pass, care le asigură accesul, la alegere, la una dintre următoarele 3 ediții UNTOLD.

În acest fel fanii și-au arătat toată susținerea pentru festivalul lor preferat.

CITEŞTE ŞI: Jaful anului! Un individ a furat din casa unei bătrâne 300.000 de euro

Cei care nu au achiziționat încă intrarea în tărâmul magic UNTOLD 2021 sunt așteptați să se înregistreze începând de astăzi pe untold.com pentru a afla primii ultimele noutăți despre ediția cu numărul VI, inclusiv momentul când va fi pusă în vânzare o nouă serie de bilete și abonamente. Mai multe informații se pot găsi pe untold.com.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login