Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Încep zborurile de vacanţă! De mâine poţi decola din Timişoara, spre Hurghada.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Anul 2021 aduce numeroase zboruri charter spre destinații cu plaje însorite de la malul mării.

Primul zbor charter de vacanță, din acest an, cu plecare din Timișoara, va fi operat mâine, 6 martie 2021, spre destinația Hurghada, Egipt.

CITEŞTE ŞI: O nouă zi cu peste 100 de morţi! Vezi aici cifrele de ultimă oră, privind pandemia de COVID-19

De altfel, conducerea Aeroportului Traian Vuia a avut deja o întâlnire cu reprezentanți ai agențiilor de turism din zona de vest a țării, pentru pregătirea curselor charter de vacanţă din acest an.

„Întâlnirea organizată de către Aeroportul Timișoara s-a dovedit a fi una benefică. În urma acestei întrevederi au rezultat multe idei de care vom ține cont. Comunicarea dintre cele două părți, aeroport și operatorii de turism, trebuie să fie permanentă, atât pentru informarea corectă a pasagerilor, cât și pentru dezvoltarea de noi rute de vacanță. În aceeași măsură, dorim să ne implicăm activ și în promovarea zonei de vest a țării, pentru a atrage un număr cât mai mare de turiști și implicit pasageri spre zona Banatului”, spune directorul Aeroportului, Dorel Grădinaru.

Tour-operatorii participanți la întâlnire și-au anunțat intenția de a organiza în această vară curse charter directe din Timișoara către Turcia (Antalya), Grecia (Creta-Heraklion, Rhodos, Skiathos), Tunisia (Hammamet) și Egipt (Hurghada).

Pasagerii trebuie să ţină cont, în această perioadă pandemică şi de restricțiile de călătorie sau măsurile obligatorii de prevenire a răspândirii virusului, atunci când vine vorba de o călătorie cu avionul, să urmărească cu atenție toate informările oficiale transmise atât din partea autorităților române, cât și din partea autorităților țării de destinație.

CITEŞTE ŞI: Ben Oni Ardelean şi-a deschis primul cabinet parlamentar din afara Timişoarei. A ales comuna Giroc

Curse charter de vacanță 2021 – anunțate de către operatorii de turism.

chartere

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login