Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Încă 29 de blocuri din Timișoara intră în reabilitare termică! În ce zone sunt amplasate?

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Vești bune pentru timișorenii care locuiesc în blocuri vechi. Alte imobile intră în reabilitare termică, pe fonduri europene.

Anunțul a fost făcut astăzi de primarul orașului, Nicolae Robu, care vrea să eficientizeze energetic, un număr cât mai mare de blocuri.

"Am scos la licitație proiectarea in vederea depunerii spre finațare a rebilitărrii termice a 29 de blocuri de locuințe. Aceste blocuri, care obiectul licitației sunt în zonele Dâmbovița, Arieș, Averescu, Științei-Martirilor, Aradului-Torontalului, Lipovei-Popa Șapcă, Soarelui-Odobescu-Complex", a anunțat astăzi, primarul municipiului Timișoara, Nicolae Robu.

Edilul spune că nu se va opri aici, astfel că pe lângă cele 50 de blocuri eficientizate energetic în exercițiul financiar 2007-2013, vrea să atragă fonduri europene pentru încă cel puțin 60 de imobile. Tocmai de aceea, face un apel către timișorenii care vor să intre în proiect, să facă toate demersurile necasare.

"Îi rog pe cetățenii care sunt interesați să se miște repede, cu tot ceea ce le cere aparatul Primăriei, pentru a putea beneficia de finanțare. După cum știți, regula este <<primul venit, primul servit>>", a mai spus Robu.

Ultima modificare Marți, 14 Februarie 2017 15:12

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login