Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Îţi doreşti gene perfecte? Amelia Perjescu este expertul în acest domeniu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Femeile care ţin la aspectul lor pun un accent deosebit de mare pe modul în care arată genele, pentru că acestea pot schimba complet, întreaga fizionomie.

Tocmai de aceea, reprezentantele sexului frumos caută să îşi pună cât mai bine în valoare genele sau, în cazul în care natura nu a fost prea darnică, să aducă îmbunătăţiri.

În acest sens, tehnica extensiilor fir cu fir câştigă tot mai mult teren, iar femeile apelează în număr tot mai mare la această nouă metodă.

CITEŞTE ŞI: Cursele autobuzului Expres 4 suplimentate, cu ocazia mitingului aviatic Timișoara Air Show

La Timişoara sunt zeci de tehniciene în gene, însă printre cele mai apreciate este Amelia Perjescu de la The Lash Room by Amelia.

“Am început cu un curs de machiaj, dorindu-mi să deschid un salon. Ulterior am devenit captivată de lumea extensiilor de gene, un domeniu dificil, care a necesitat multă muncă şi răbdare pentru a-l putea însuşi la valoare maximă. Pasionată de tot ce înseamnă beauty şi dornică de noi provocări, în ultimul an m-am axat pe micropigmentari şi extractie de tatuaje vechi, având alături o echipă de patru oameni, cu care zi de zi punem bazele unui concept de academie şi studio destinat exclusiv femeilor şi artei înfrumuseţării ochilor”, a explicat Amelia Perjescu.

Cu atât de multă muncă şi pasiune în slujba frumosului, premiile nu au întârziat să apară.

Cele mai recente au fost obţinute la evenimenul Beauty Full Days care a avut loc la Timişoara în perioada 20-21 iunie 2018.

Aici, echipa de la The Lash Room by Amelia a obţinut locul I şi locul III la cea mai dificilă categorie, Expert 2D-3D.

cupe

În cadrul acestei probe participantele s-au întrecut în arta extensiilor fir cu fir, Amelia demonstrând că este cea mai bună dintre cele mai bune.

CITEŞTE ŞI: Reacțiile politicienilor din Timiș, în urma condamnării lui Liviu Dragnea

De asemenea echipa coordonată de Amelia Perjescu a obţinut şi Premiul Special pentru cea mai bună lucrare de volum.

Tot la Beauty Full Days, Amelia a fost special invitată să creeze un machiaj, la categoria Lecţii de machiaj – Atelier Paris.

machiaj

Tema aleasă a fost  Turkish Summer Delight, inspirată din lumea şi tradiţia turceasca, machiajul fiind unul contrastant, puternic, care se pretează la evenimentele de seară şi care a reuşit să îi impresioneze pe toţi cei prezenţi.

 

 

Ultima modificare Sâmbătă, 23 Iunie 2018 14:03

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login