Sfârșit cumplit pentru un bătrân din Lugoj! A murit carbonizat în propria locuință

Un bărbat de 79 de ani din Timiș și-a găsit sfârșitul, după ce casa în care locuia a luat foc.

Alarma s-a dat în această seară prin 112. A fost anunțat un incendiu care a cuprins o casă și garajul acesteia de pe strada Bocșei din municipiul Lugoj.

CITEȘTE ȘI: Accident teribil, lângă Timișoara! Un copilaș de un an și părinții lui au murit! Alte două victime au ajuns la spital

Ajunși la fața locului, pompierii au lichidat incendiul, însă din păcate au descoperit în interiorul casei trupul carbonizat al unul bărbat.

”În data de 27.03.2022 ora 18.28, ISU Timiș a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o casa și garajul acesteia, în Municipiul Lugoj, str Bocșei. S-a dispus alertarea Detașamentului de Pompieri Lugoj și trimiterea la locul intervenției a următoarelor forțe și mijloace: o autospecială de primă intervenție și comandă A350, două autospeciale cu apa și spuma AT5003 și AT 7000, o autosanitară SMURD tip B și un efectiv cu 1 ofițer și 8 subofițeri. La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperișului precum și  în interiorul imobilului și garajului. După lichidarea incendiului, pe timpul operațiunilor de îndepărtare a efectelor negative asupra instalațiilor și construcțiilor, a fost descoperită o victimă de sex masculin, carbonizată aproximativ 79 ani”, transmit reprezentanții ISU Banat.

CITEȘTE ȘI: Război în Ucraina, ziua 32! Armata de la Kiev recucerește mai multe localități

 În momentul de față se efectuează cercetări la fața locului de către echipajul criminalistic din cadrul IPJ Timiș precum și cercetarea cauzelor de incendiu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.