Șapte bărbați din Timiș și Arad, reținuți de polițiști după ce au șantajat și umilit un tânăr!

Șapte bărbați au fost reținuți de polițiști pentru șantaj, complicitate la șantaj și violarea vieții private.

Mai exact cei șapte s-au dus peste un tânăr din Pecica, și i-au cerut suma de 1800 de euro, pe care acesta le-ar fi datorat-o. Situația însă nu a fost chiar așa, tânărul împrumutând de la unul dintre ei doar 200 de euro.

CITEȘTE ȘI: Mesajul sfâşietor al tinerei care a rămas văduvă, la o lună după nuntă!

Pentru că acesta nu a avut suma de bani necesară, unul dintre bărbați l-a scos în fața casei, unde se aflau și restul bărbaților, unde l-au umilit pe tânăr. A fost obligat să îngenuncheze în fața lor și să își ceară iertare.

Întreaga scenă s-a petrecut în data de 11 septebrie. În data de 17 octombrie, însă, polițiștii au descins la cinci adrese, unde stau suspecții.

În urma perchezițiilor au fost depistate și indisponibilizate mai multe bunuri printre care: un dispozitiv de ascultare, un baston telescopic, o crosă de golf și mai multe telefoane mobile.

În urma extinderii cercetărilor, s-a mai stabilit că bărbatul de 29 de ani ar fi procurat un dispozitiv de ascultare în mediu ambiental, pe care –prin intermediul unui alt bărbat- l-ar fi instalat într-o locuință, procedând astfel la înregistrarea unor convorbiri.

Prin urmare cei șapte bărbați au fost reținuți de către polițiști, după care pe numele lor s-a dispus măsura preventivă de control judiciar pentru 60 de zile.

CITEȘTE ȘI: Scandalos! Bărbat surprins în timp ce se masturba, în Parcul Copiilor, ziua-n amiaza mare!

În bază probatoriului administrat, s-a dispus reținerea celor 7 bărbați, pentru șantaj și complicitate la șantaj. Cei în cauză au fost prezentați Judecatoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, față de aceștia dispunându-se măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Se continuă cercetările, procurorul de caz dispunând față de doi bărbați extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de instigare la violare a vieții private, complicitate la șantaj, violare a vieții private și șantaj”, transmit reprezentanții IPJ Arad.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.