Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Vezi aici unde funcţionează centrele medicale de permanenţă, în această perioadă!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Centrele medicale de permanenţă, deschide chiar şi în zilele de sărbătoare!

Pe toată perioada minivacanţei de 1 Decembrie, respectiv zilele de sâmbătă şi duminică, la nivelul judeţului Timiş este asigurată asistenţa medicală de urgenţă în toate unităţile sanitare şi, conform legislaţiei, şi în toate centrele de permanenţă din Timişoara şi judeţ.

Medicii de familie asociaţi în centre de permanenţă au obligaţia de a afişa, la cabinetul medical în care îşi desfăşoară activitatea numărul de telefon al centrului de permanenţă, programul fiecaruia dintre medicii asociaţi, numărul de apel telefonic unic 112 pentru apeluri de urgenţă şi centrul de permanenţă care asigură rezolvarea situaţiilor de urgenţă în afara programului de activitate”, transmit reprezentanţii DSP Timiş.

La nivelul judeţului Timiş funcţionează 44 de centre de permanenţă. Iată AICI centrele medicale de permanenţă din judeţul Timiş.

Ultima modificare Vineri, 02 Decembrie 2016 15:49

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login