Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Veşti bune! Se deschide în sfârşit, Clinica de Mari Arşi de la Timişoara! De când se vor putea prelua pacienţi?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După întârzieri şi amânări repetate, Clinica de Mari Arşi de la Timişoara va deveni în sfârşit funcţională, la 3 ani de la finalizarea investiţiei.

Realizarea primelor 3 saloane ale Secţiei a fost gata în anul 2016, însă lipsa aparaturii a făcut ca ea să nu poată fi dată în folosinţă.

CITEŞTE ŞI: A vrut să stingă flăcările care i-au cuprins casa, dar a luat şi el foc! Nenorocirea care s-a abătut asupra unui bărbat de 51 de ani

Acum, există dotările necesare pentru trei din cele cinci saloane, astfel că unitatea va fi ianugurată.

“Săptămâna aceasta vom inaugura Clinica de Mari Arși, ceea ce pentru noi reprezintă o satisfacție uriașă și deosebită. La eveniment va participa și doamna minstru a Sănătății, a cărei confirmare o așteptăm. O parte din aparatură este sosită, dar mai trebuie să vină o parte. Clinica este dotată la ora actuală, astfel încât poate fi utilizată. Săptămâna trecută au fost luate de către DSP, probele microbiologice, iar rezultatele sunt excelente”, a declarant managerul Spitalului Judeţean Timişoara, Marius Craina.

Centrul de Mari arşi de la Timişoara are 5 saloane şi o sală de operaţii.

CITEŞTE ŞI: Un adevărat deliciu! Preparate culinare pe toate gusturile, dar şi fructe şi legume proaspete, la cel mai aşteptat eveniment al toamnei

În prezent, pacienţii cu arsuri grave sunt trataţi la Casa Austria, unde este necesară eliberarea unui salon, pentru fiecare persoană.

Asta deoarece, pacienţii cu arsuri grave trebuie să stea singuri în încăpere.

Pentru realizarea celor 5 saloane, Consiliul Judeţean Timiş a alocat aproximativ 1,5 milioane de euro, în timp ce aparatura a fost achiziţionată de ministerul Sănătăţii.

 

 

 

 

Ultima modificare Luni, 07 Octombrie 2019 14:18

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login