Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Transplantul renal, din nou amânat, la Timișoara! Lucrările de reabilitare a Secției de Urologie, oprite!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lucrările de reabilitare a Secției de Urologie a Spitalului Județean din Timișoara au fost oprite!

CITEȘTE ȘI: Primărie jefuită! Hoţii au furat cu totul, seiful în care era o sumă importantă de bani

Contractul pentru modernizarea acestei secții a fost semnat la începutul lui 2018, însă a fost reziliat la scurt timp după ce a fost amenajat șantierul. Urmau să se facă lucrări de construcții, la instalația electrică, practic o renovare completă a secției. 

Acum, Spitatul Județean trebuie să reaia producedura de licitație pentru desemnarea unei noi firme care să se ocupe de reabilitarea secției. După ce lucrările vor fi gata,  se vor putea face din nou transplanturi renale. La Timișoara nu s-a mai realizat niciun transplant renal din anul 2006.

O problemă mai delicată este aceea privind blocul operator legat de transplantul renal, unde a fost semnat anul trecut contractul de execuție și a fost reziliat, reluându-se procedura. Undeva la cinci milioane de lei pentru a realiza întregul proiect privind transplantul renal pe 2018, care acum se vor aloca în 2019. Sper să aibă cât mai repede un nou constructor care să realizeze acolo această investiție. A fost reziliat contractul pentru că firma respectivă nu și-a respectat condițiile contractuale. Au intervenit în acea zonă, dar foarte puțin, apoi nu și-au respectat obligațiile. Foarte puțin au lucrat, apoi s-au suspendat lucrările și s-a ajuns la reziliere”, a declarat Călin Dobra, președintele CJ Timiș.

CITEȘTE ȘI: Pericol de inundații în Timiș! Hidrologii au emis un cod galben

Consiliul Județean Timiș a pus la bătaie pentru reabilitarea Secției, 1,2 milioane de euro.

Ultima modificare Marți, 29 Ianuarie 2019 14:36

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login