Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Timişoara începe mai devreme etapa a III-a de vaccinare! Se deschid şi noi cabinete de imunizare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi, se dă startul vaccinării populaţiei generale, în localităţile cu o rată de infectare mai mare de 4,5 cazuri la mia de locuitori.

În acest sens, se deschid şi noi fluxuri de vaccinare cu serul AstraZeneca.

În total, vor fi funcţionale încă 38 de cabinete la nivel naţional, iar dintre acestea 14 sunt în judeţul Timiş.

CITEŞTE ŞI: Încă o lună de restricţii! Starea de alertă, prelungită cu încă 30 de zile. Nu mai poţi ieşi din casă după 10 seara

Se vor deschide fluxuri noi şi în alte localităţi cu incidenţa peste 4,5,după cum urmează: municipiul Alba Iulia(2) –județul Alba, municipiul Brașov (6) și localitatea Sâmpetru (1) –județul Brașov, municipiul Cluj-Napoca (13) – județul Cluj, municipiul Petroșani (2) – județul Hunedoara şi municipiul Zalău (2) – județul Sălaj.

În municipiul Giurgiu –județul Giurgiu și municipiul Baia Mare –județul Maramureș vaccinarea persoanelor se va realiza prin intermediul fluxurilor deja existente, în limita locurilor disponibile.

Cele 14 fluxuri din judeţul Timiş sunt în următoarele locaţii:

-    Casa Tineretului - 8 fluxuri

-    ISHO - 2 fluxuri

-     STPT – 2 fluxuri

-    Giroc – 1 flux

-    Moşniţa – 1 flux.

Începând de astăzi, 3.540 de persoane se pot programa în aceste cabinete, pentru o perioadă de 10 zile (15.03.-24.03), iar vaccinarea propriu-zisă se va realiza începând cu data de 15 martie.

Ulterior, programarea beneficiarilor se va efectua din listele de așteptare, cu respectarea criteriilor de prioritizare.

”Reamintim faptul că listele de așteptare vor deveni operaționale la data de 15 martie a.c. Capacitatea de vaccinare a fiecărui cabinet este de 60 de persoane pe zi. Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei informatice, a medicului de familie/ curant, cât și prin call centersaula numărul unic 021.414.44.25”, transmite CNCAV.

CITEŞTE ŞI: Crește numărul pacienților cu COVID, internați la ATI! Sunt 1.140, iar autoritățile au raportat peste 4.500 de noi infectări și 100 de decese

 

 

Ultima modificare Miercuri, 10 Martie 2021 19:06

1 comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login