Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Te vaccinezi într-un cadru de poveste! Poţi vizita unul dintre cele mai frumoase castele şi primeşti şi vaccinul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În acest weekend se va desfăşura o nouă campanie menită să accelereze ritmul de vaccinare.

Este vorba despre o iniţiativă a autorităţilor din judeţul Hunedoara, care au amenajat un centru de imunizare la Castelul Corvinlor.

„Pe 15 și 16 mai, aici se vor putea administra doze Johnson & Johnson (tip de vaccin care se administrează o singură dată, fără a mai fi nevoie de un rapel) și Pfizer (tip de vaccin pentru care e nevoie și de un rapel, la 21 de zile)”, transmite Primăria municipiului Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: Numărul cazurilor noi de COVID rămâne sub 1.000! Scade şi numărul pacienţilor internaţi pe secţiile ATI

O astfel de acțiune va avea loc și la finele săptămânii viitoare, pe 22 și 23 mai 2021.

Vaccinarea nu se va face în baza unor programări stricte, însă, pentru o mai bună organizare a activității, este indicat să contactați în prealabil personalul centrului, la numerele de telefon 0770-472.363 sau 0771-074.262.

În ca cazul în care linia este ocupată, puteţă lăsa un mesaj pe whatsapp la unul dintre cele două numere și veți fi contactat ulterior.

Aceleași numere de telefon sunt disponibile și pentru grupurile de turiști care intenționează să viziteze Muzeul Castelul Corvinilor sâmbătă sau duminică și doresc să beneficieze și de vaccinul anti-COVID 19 Johnson & Johnson ori de cel al companiei Pfizer – BioNTech.

Se pot vaccina atât cetățeni români, cât și cetățeni străini, indiferent de localitatea de domiciliu. În cazul cetățenilor străini, este necesar ca aceștia să aibă rezidența în România.

CITEŞTE ŞI: Universitatea de Vest se alătură Maratonului Vaccinării din Timișoara, ce are loc în acest sfârşit de săptămână!

Accesul în centrul de vaccinare nu este condiționat de vizitarea Castelului Corvinilor!

Centrul de la Castel va funcţiona între orele 9:00 – 20:00, sâmbătă - 15 mai 2021 și duminică – 16 mai 2021.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login