Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected]st.ro | Publicitate: 0731 028 626

Te vaccinezi, direct în maşină şi la Timişoara! Mâine, se deschide un centru dive-thru în parcarea Shopping City

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu o medie de 3.500 de doze de vaccine administrate zilnic, autorităţile din Timiş vor să accelereze campania de imunizare.

Astfel, de mâine va funcţiona, timp de o lună, şi un centru drive-thru.

CITEŞTE ŞI: 1.100 de pacienţi cu COVID, în stare gravă la ATI! Alte peste 1.600 de noi infectări, raportate de autorităţi

Dechiderea noului punct de vaccinare va fi la ora 10:00, în prezenţa ministrului Sănătăţii, Ioana Mihăilă.

„Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, convocat de prefectul Zoltan Nemeth, în ședință desfășurată online, a aprobat o hotărâre în baza căreia s-a decis schimbarea temporară a destinației actuale a spațiului parcare N1-P1, Calea Șagului nr. 100, din incinta Shopping City din municipiul Timișoara, în vederea înființării unui centru de vaccinare de tip drive through, pentru perioada 07.05.2021-07.08.2021”, anunţă Prefectura Timiș.

Astfel de centre în care personalul medical administrează dozele de vaccine, direct în maşină, mai sunt la Deva, Bucureşti, Cluj-Napoca şi Arad.

La fel ca şi în celelalte oraşe, la centrul drive-thru din Timişoara se va folosi vaccine Pfizer şi nu este necesară programarea prealabilă.

CITEŞTE ŞI: Ideile timișenilor pot deveni realitate! Consiliul Județean a lansat competiția pentru proiecte în cadrul bugetului participativ

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login