Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Start vaccinare! În Timiş, cele 10 centre de imunizare au primit 3.000 de doze de ser de la Pfizer

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce timp de trei zile, administrarea vaccinului a  fost pusă pe pauză, în această dimineaţă, activitatea a fost reluată.

În Timiş, pe lângă cele 4 centre deschise în primă fază, au mai fost deschise alte 6, astfel că, în prezent, cadrele medicale se pot vaccina la: Spitalul Judeţean Timişoara, Spitalul Municipal Timişoara, Spitalul CFR Timișoara, Spitalul Militar, Spitalul de Copii, Spitalul Municipal Lugoj, Spitalul Deta, Spitalul Jimbolia, Spitalul Sânnciolau Mare și Spitalul din Făget.

În total, la aceste centre au ajuns aproximativ 3.000 de doze de vaccin, iar imunizarea a început la ora 8:00.

CITEŞTE ŞI: Alertă! Primul infectat din România, cu noua tulpină a SARS-CoV-2

La aceeaşi oră s-a dat startul şi la vaccinarea din judeţul Arad.

La Spitalul Judeţean, primul imunizat este un medic pneumolog, care tratează pacienţi COVID.

”Sunt foarte fericită astăzi pentru că am așteptat această zi de zece luni, din luna martie, de când am început să tratăm pacienți diagnosticați cu COVID-19. Chiar dacă respectăm toate măsurile de prevenție – dezinfectarea și spălarea mâinilor cât mai des, purtăm măști, distanțarea socială..., din păcate constatăm că virusul continuă să se propage. Eu cred că singura măsură logică și eficientă o reprezintă vaccinarea, imunizarea. Eu vă doresc sănătate și responsabilitate – responsabilitate față de dumneavoastră și față de cei din jurul dumneavoastră”, a declarat dr. Dana Olar, medic șef Secție Pneumologie, Spitalul Județean Arad.

La nivelul Spitalului Judeţean Arad s-au amenajat patru puncte de vaccinare:

 - în clădirea din Strada Stephan Ludwig Roth (Grădiște),

- în sediul central al instituției – strada Andrenyi Karoly,

- la fostul Spital Municipal – Piața Mihai Viteazu

- la Policlinica Dacia, de pe Bulevardul Revoluției.

CITEŞTE ŞI: La an nou, achiziţie nouă. Uite cine s-a alăturat echipei de fotbal antrenate de Dan Alexa

 ”Azi dimineață am preluat de la Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad, 41 de flacoane de vaccin, iar în cursul zilei de astăzi vor fi vaccinați 203 angajați ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Doamna doctor Dana Olar este primul medic din spital care s-a vaccinat, la centrul de vaccinare din strada Stephan Ludwig Roth. Dr. Dana Olar este unul dintre medicii din prima linie, în lupta cu virusul SARS CoV-2, încă de la începutul pandemiei. Mulțumesc întregului personal al spitalului pentru eforturile pe care le depune, zi de zi, în lupta cu acest virus”, a declarat Florina Ionescu, manager interimar SCJU Arad.

 

 

 

Ultima modificare Luni, 04 Ianuarie 2021 17:07

2 comentarii

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login