Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Situaţie disperată, la Spitalul Victor Babeş din Timişoara! Nu sunt asistente medicale şi infirmiere, la Terapie Intensivă!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Criza sanitară generată de pandemia de coronavirus este tot mai acută în spitalele de profil, în special pe Secţiile de Terapie Intensivă.

Este şi stiuaţia Spitalului Victor Babeş din Timişoara, unde toate paturile de ATI destinate bolnavilor de coronavirus sunt ocupate.

CITEŞTE ŞI: Este oficial! Masca de protecţie devine obligatorie pe malurile Begăi, NU şi în centrul Timişoarei

Iar problema cea mai gravă o reprezintă deficitul de personal, mai ales de asistente şi infirmiere.

Deşi, de la debutul epidemiei în ţara noastră, niciun angajat al acestui spital nu a dat bir cu fugiţii, schema de personal este redusă cu mult, faţă de nevoi.

În plus, cadrele medicale sunt obosite după 5 luni de luptă cu boala şi au nevoie de concediu de odihnă.

Tocmai de aceea, conducerea unităţii vrea să angajeze asistente medicale şi infirmiere.

“Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș din Timișoara angajează asistenți medicali și infirmiere pentru Secția de Anestezie și Terapie Intensivă.Persoanele interesate sunt rugate să depună o cerere la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.ții suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0740.159.944 (Simona Penteleiciuc, Asistent Șef Compartiment ATI)”, anunţă reprezentanţii Spitalului Victor Babeş din Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Carantină pentru românii care se întorc din 38 de ţări! Vezi aici lista actualizată a statelor cu risc epidemiologic

Pentru a face faţă numărului de bolnavi de coronavirus, care ajung la Terpaie Intensivă, spitalul ar mai avea nevoie de 8 asistente medicale şi 4 infirmiere.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login