Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Semnal de alarmă, tras de medicul Virgil Musta! Pandemia nu a trecut! Trecem printr-un moment greu!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Specialiştii sunt de părere că ziua de astăzi este una crucială în gestionarea crizei de coronavirus.

Asta în contextul în care este 1 Mai, ziua în care românii sunt obişnuiţi să meargă la iarbă verde, să facă un grătar şi să petreacă timp cu prietenii.

Tocmai de aceea, doctoul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, trage un semnal de alarmă.

CITEŞTE ŞI: Medicamentul pentru coronavirus care face minuni în America, administrat şi pacienţilor din Timişoara

“Atenție vă rog la respectarea măsurilor și de 1 Mai, pentru a consolida ce am câștigat prin responsabilitatea dovedită la sărbătorirea Paștelui!
În primul rând, vreau să vă spun că m-a bucurat mult responsabilitatea dovedită de majoritatea oamenilor pe perioada Sărbătorilor Pascale și mulțumesc tuturor pentru înțelegere, efort și răbdare.

Acum ne bucurăm cu toții de venirea primăverii și de zilele libere de 1 Mai. Anul acesta trebuie însă să fim mai precauți, pentru a nu avea motive de întristare ulterior.

Putem sărbători 1 Mai, cum crede fiecare, chiar cu mici și grătare cum ne-a intrat deja în obicei, dar în familie, iar cu prietenii putem vorbi la telefon sau să ne vedem online.

Pandemia nu a trecut! Nu vă adunați în grupuri. Nu frecventați zonele publice agglomerate”, a scris medicul Vrgul Musta, pe facebook.

El spune că, prin respectarea acestor măsuri, protejăm persoanele cu risc, care în cazul infecţiei cu COVID-19 ar putea suferi complicaţii care să ducă le deces.

Musta este de părere că până acum, pandemia este ținută sub control datorită în special responsabilității și eforturilor fiecăruia dintre noi.

CITEŞTE ŞI: Aproape 700 de morţi şi peste 12.000 de persoane infectate cu noul coronavirus! Situaţia actualizată privind pandemia de COVID-19

“Sigur că trecem încă printr-un moment greu, dar trebuie să mai rezistăm, pentru a ne bucura mai târziu în “echipă completă”. E necesar să mai avem răbdare.

Fiți înțelepți și responsabili!

Dacă trecem cu bine și peste această perioadă, vor începe să apară cu siguranță și vești mai bune. Îmi doresc și eu acest lucru și bineînțeles că vi le voi comunica și eu la momentul potrivit.

Vă mulțumesc anticipat pentru efortul fiecăruia dintre voi!

Ținem aproape, deși păstrăm distanța!

Numai împreună vom reuși!”, a mai spus doctorul Virgil Musta.

 

 

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2020 11:42

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login