Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Se deschid noi puncte de vaccinare, la Timişoara! Până acum, în tot judeţul au fost administrate peste 64.000 de doze de ser

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând de mâine, în judeţul Timiş vor fi funcţiona încă cinci fluxuri de imunizare, patru dintre acestea fiind în Timişoara.

La noile puncte se va folosi exclusiv serul de la AstraZeneca, iar acestea vor fi după cum urmează: 2 la ISHO, 2 la STPT (clădirea de pe Intrarea Doinei) şi 1 în Giroc.

CITEŞTE ŞI: Timişoara, aproape de carantină! Pentru 5 localităţi din judeţ a fost luată deja o astfel de măsură

Odată cu deschiderea lor, în Timişoara vor fi în total 17 fluxuri, iar altele sunt în stand-by, putând fi deschide în orice moment.

“Avem și alte centre gata care pot fi deschise în orice zi, la Continental, Vox, la Incuboxx. Pentru Timiș, tot ce e primit și administrăm, nu avem stocuri de vaccin. Funcționează în continuare telefonul special la Direcția Socială a primăriei, unde oamenii pot suna și să fie ajutați să se vaccineze. În ultimele patru săptămâni am avut peste 2000 de apeluri. Mă bucur și sper că procesul de vaccinare se va accelera și mai mult”, a declarat astăzi, primarul Timişoarei, Dominic Fritz.

Până acum, în judeţul Timiş au fost administrate peste 64.096 de doze de vaccin, după cum urmează:

Phizer – 52.741doze

Moderna – 2.089 doze

AstraZeneca – 9.266

24.947  de persoane au primit atât prima doză cât şi rapelul.

CITEŞTE ŞI: Numărul cazurilor de COVID continuă să crească! Am depășit pragul de 4.000 de infectări

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login