Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected]t.ro | Publicitate: 0731 028 626

S-a deschis centrul drive-thru din Timişoara, în parcarea Shopping City! Acum te poţi vaccina direct din maşină

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primul centru de vaccinare de tip drive-thru din Timişoara s-a deschis azi, în parcarea mall-ului din Calea Şagului

Centrul de vaccinare drive thru din Timişoara va funcţiona până la începutul lunii august. Punctul de vaccinare a fost deschis la ora 10:00, în prezenţa ministrului Sănătăţii, Ioana Mihăilă.

CITEŞTE ŞI: Atenţie, şoferi! Restricţii de tonaj pe tronsonul Margina-Holdea, cu excepțiea transportului de persoane si animale vii

Pe tot parcursul triajului și al procesului de vaccinare, persoanele rămân în mașină. După vaccinare, mașinile vor ocupa un loc în parcare în zona post-vaccinare. În perioada de staționare în zona de post-vaccinare se vor tipări adeverințele de vaccinare care vor fi înmânate direct la mașină.

În momentul de faţă, în Timiş, media de vaccinare zilnică este undeva în jur de 3.500 de doze administrate zilnic, însă autorităţile din Timiş vor să accelereze astfel, campania de imunizare.

Astfel de centre în care personalul medical administrează dozele de vaccine, direct în maşină, mai sunt la Deva, Bucureşti, Cluj-Napoca şi Arad.

CITEŞTE ŞI: Continuă dezinsecția la Timișoara! Lucrările se vor desfășura pe tot parcursul săptămânii viitoare

La fel ca şi în celelalte oraşe, la centrul drive-thru din Timişoara se va folosi vaccine Pfizer şi nu este necesară programarea prealabilă.

 

 

 

Ultima modificare Vineri, 07 Mai 2021 11:54

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login