Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Noi cazuri de coronavirus! Numărul bolnavilor a ajuns la 64! Şase pacienţi au fost aduşi în această dimineaţă, la Timişoara

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Situaţia este îngrijorătoare în ceea ce priveşte numărul cazurilor pe persoane cu coronavirus, în această dimineaţă fiind înregistrate cinci cazuri noi.

Acestea sunt din Bucureşti, însă virusul s-a răspândit cu repeziciune, în mai mute judeţe ale ţării.

CITEŞTE ŞI: Încep lucrările la Centura de Sud a Timișoarei! Investiția este de peste 60 de milioane de euro

La Timişoara nu s-a mai înregistrat în ultima perioadă nicio îmbolnăvire, însă, la Spitalul de Boli Infecţioase sunt internate în aceste momente zece persoane din judeţele învecinate.

Ultimii şase pacienţi au ajuns în această dimineaţă, din Hunedoara şi sunt contacţi ai femeii de 26 de ani, care a fost diagnosticată în urmă cu patru zile.

Tânăra, recent întoarsă din Italia, s-a plimbat între spitale, acuzând dureri de spate, desi trebuia să stea izolată la domiciliu.

Astfel, a intrat în contact cu zeci de oameni, printre aceştia fiind şi medici, asistente şi infirmieri.

Cei şase contacţi care au fost confirmaţi cu coronavirus sunt trei pacienţi cu care a interacţionat tânăra (femei de 52, 58 şi 74 de ani) şi trei cadre medicale (femei de 45, 53 şi 45 de ani).

CITEŞTE ŞI: Este oficial! Părinții care au copii sub 12 ani vor beneficia de zile libere dacă se închid școlile, din motive neprevăzute!

Toate cele şase persoane au fost aduse la Timişoara, unde sunt internate în saloane separate, la Spitalul de Boli Infecţioase.

 

 

 

Ultima modificare Vineri, 13 Martie 2020 08:25

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login