Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, pentru prima dată la Timişoara! Care este scopul vizitei?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe tot parcursul zilei de astăzi, ministrul Sănătăţii este prezent la Timişoara, unde are programate întâlniri cu directorii spitalelor şi ai CJAS şi DSP.

Sorina Pintea a făcut o primă oprire la Consiliul Judeţean Timiş, unde a avut o intrevedere cu preşedintele Călin Dobra, după care a început şedinţa cu toţi şefii din sistemul de sănătate judeţean.

CITEŞTE ŞI: Incendiu violent la Timișoara! Un apartament a fost cuprins de flăcări

sorina pintea timisoara3

După cum a declarat înaintea acestei întâlniri, Pintea vrea să discute situaţia fiecărui spital în parte, să afla care sunt cele mai stringete probleme de aici şi care sunt posibilele rezolvări.

În acest sens, după şedinţa de la Consiliul Judeţean, ministrul Sănătăţii va vizita Spitalul Judeţean, ampsamentul noii maternităţi, Spitalul de Copii şi Institutul de Boli Cardiovasculare.

Sorina Pintea a anunţat că una dintre temele principale de discuţie va fi soarta Institutului Oncologic de la timişoara, proiect blocat de ani buni.

CITEŞTE ŞI: Accident pe o șosea circulată din vestul țării! Două tiruri, implicate!

sorina pintea timisoara2

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login