Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Lucrările ar putea demara anul acesta! Ce investiție importantă ar putea apărea la Spitalul Județean?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Este un obiectiv extrem de important și necesar, la Spitalul județean din Timișoara, iar ministrul sănătății spune că lucrările ar putea începe chiar anul acesta.

Vorbim despre o nouă Unitate de Primiri Urgențe, care ar urma să se construiască pe terenul heliportului de la Casa Austria. 

“Se va realiza o nouă unitate de primiri urgențe și am înțeles că cei de la Banca Mondială au vizitat aici terenul. Consiliul Județean Timiș pregătește hotărâre pentru a pune la dispoziția Ministerului Sănătății terenurile pentru unitatea de primiri urgențe. Am pornit procedura de achiziție pentru a face studiile de fezabilitate și proiectarea pentru centrul de arși și UPU. Va fi o unitate de primiri urgențe care va asigura legătura între toate compartimentele. (…) În acest an încep lucrările. Noi am asumat față de Banca Mondială termene foarte clare”, a declarat ministrul Sănătății, Florian Bodog, la Timișoara.

Printre altele, acesta a vizitat aici Centrul de Mari Arși de la Spitalul Județean, unde trei saloane au fost finanțate de CJT. Acestea nu au însă aparatură, căci Ministerul Sănătății nu a achiziționat. Acesta ar urma să facă parte din noul UPU despre care ministrul vorbește.

Eu cred că avem foarte mare nevoie de aceste centre de mari arși, de unități de primiri urgențe care să asigure condiții decente. Eu spun decente, dar vor fi condiții de top pentru pacienții români. Contractarea pentru execuție trebuie să fie la sfârșitul acestui an. Termenele de contractare ni le-am asumat noi, iar în funcție de complexitatea lucrărilor, probabil aici lucrările vor merge în paralel, unitate de primiri urgențe, unitatea de mari arși, noua maternitate, știu eu, un an, doi ani vor fi gata”, a mai punctat Bodog.

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Două orașe își unesc eforturile pentru promovarea   sustenabilității energetice a regiunii transfrontaliere

Două orașe își unesc eforturile pentru promovarea sustenabilității energetice a regiunii transfrontaliere

Primăria Timişoara continuă implementarea proiectului „Smart and Sustainable Energy Consumption”, în calitate de partener.

Detalii

Timişoara, în colaps privind noile construcţii! Arhitecţii trag un semnal de alarmă, cu privire la prelungirea vechiului PUG

Timişoara, în colaps privind noile construcţii! Arhitecţii trag un semnal de alarmă, cu privire la prelungirea vechiului PUG

Sunt aproape 10 ani de când se lucrează la noul Plan Urbanistic General al Timişoarei care ar trebui să reglementeze modul de dezvoltare a oraşului.

Detalii

Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Deşi Primăria anunţă periodic acţiuni de deratizare şi dezinsecţie, timişorenii sunt dezamăgiţi de rezultate. Ţânţarii, rozătoarele şi alţi dăunători le crează în continuare probleme.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login