Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Leacul pentru cancer, prezentat timişorenilor! Specialişti de renume, de la Viena, au adus o rază de speranţă bolnavilor

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cele mai noi metode de diagnosticare şi tratare a cancerului, utilizate la o clinică privată din Viena, au fost prezentate la Timişoara, în cadrul unui seminar gratuit.

“Sunt două tipuri de tratament în afecţiunile oncologice: terapia clasică, ce a fost folosită până acum în tratamentul cancerului, care ţinteşte exact, celula tumorală, şi imunoterapia, care reprezintă un pas uriaş şi pentru care a fost câştigat Premiul Nobel în 2018. Imunoterapia stimulează sistemul imunitar, astfel încât să atace celulele canceroase şi apoi să le elimine”, a explicat prof. dr. Christoph Zielinski, medic coordonator al WPK Central European Cancer Center.

Zielinski este o somitate în lumea medicală internaţională, fiind cunoscut ca unul dintre cei mai mari specialişti în tratarea cu succes, a cancerului.

Christoph Zielinski

CITEŞTE ŞI: A dispărut de Ziua Îndrăgostiţilor, iar de atunci este căutat fără încetare! L-ai văzut cumva?

Lucrează la o clinică de renume din Viena, unde anual, sute de români primesc o nouă şansă la viaţă. Aici, se folosesc metode de diagnosticare şi tratament de ultimă oră, iar cea mai recentă descoperire este imunoterapia.

Este un tratament revoluţionar, personalizat pentru fiecare bolnav în parte, care a înregistrat deja, o rată uriaşă de succes.

Chiar şi bolnavi în cel mai avansat stadiu de cancer şi-au revenit complet, după imunoterapie.

“Unul dintre cele mai importante lucruri descoperite anul trecut este PET CT, care ne arată activitatea tumorală, care poate fi folosit cu o mulţime de trasori, pentru un diagnostic cât mai precis, pentru toate tipurile de cancer.  În majoritatea tipurilor de cancer, reuşim să transformăm afecţiunea, dintr-una acută, în una cronică, tocmai prin progresele care s-au înregistrat în ultima vreme în tratamentul cancerului”, a mai spus prof. dr. Christoph Zielinski.

Deşi este o metodă nouă, tratamentul a salvat deja, zeci de pacienţi, iar alţii duc boala mai uşor, pentru că imunoterapia a transformat cancerul, dintr-o boală incurabilă, într-o afecţiune cu care pacientul poate trăi.

“Pacienţii din Timişoara şi din România, care doresc să beneficieze de noile terapii inovatoare, imunoterapia şi terapia personalizată a cancerului pot accesa birourile din Timişoara şi Bucureşti. Eu sunt radiologul acreditat de Clinica din Viena şi pot ajuta la trimiterea dosarelor medicale, la validarea lor, ca să aibă o a doua opinie a imagisticii”, a declarat Simona Dunărinţu, doctor specialist radiologie-imagistică.

seminar oncologic 2

“În ceea ce priveşte pacienţii din România, numărul lor este în creştere de la un an la altul. Anul trecut am avut 1.123 de pacienţi români, iar dintre aceştia, mai mult de 60 la sută erau pacienţi oncologici”, spune Ema Hafner, directorul Departamentului de Marketing și Business Internațional al spitalului Wiener Privatklinik.

CITEŞTE ŞI: Explozie în locuinţa unor pensionari! Bătrânii erau în casă, în momentul deflagraţiei

Zeci de bolnavi de cancer din Timişoara şi nu numai, au venit să afle noile metode care le pot salva viaţa.

În prezent, tipurile de cancer cu cea mai mare incidenţă sunt cele mamare, în cazul femeilor, cele pulmonare, care afectează bărbaţii şi femeile deopotrivă, afecţiunile de prostată şi cele colorectale.

 

 

Ultima modificare Vineri, 21 Februarie 2020 11:42

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Încă un deces, provocat de coronavirus! Numărul morţilor a ajuns la 18

Încă un deces, provocat de coronavirus! Numărul morţilor a ajuns la 18

Creşte numărul deceselor în rândul pacienţilor care au afecţiuni cronice şi au fost diagnosticaţi şi cu coronavirus.

Detalii

FOTO: Tren mistuit de flăcări! Pasagerii şi mecanicul de locomotivă au reuşit să se salveze

FOTO: Tren mistuit de flăcări! Pasagerii şi mecanicul de locomotivă au reuşit să se salveze

Incendiu violent în această dimineaţă, când flăcările au distrus complet, un tren de călători.

Detalii

Reacţia Poliţiei Române după apariţia informaţiei cum că dezinfectanţii care trebuiau să ajungă la Spitalul din Lugoj au fost furaţi

Reacţia Poliţiei Române după apariţia informaţiei cum că dezinfectanţii care trebuiau să ajungă la Spitalul din Lugoj au fost furaţi

Un transport de dezinfectanţi destinat Spitalului Municipal din Lugoj nu a mai ajuns la unitate sanitară, căreia i s-a transmis că biocidele au fost furate.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login