Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Investiţii uriaşe la Spitalul Judeţean Timişoara! În acest an CJT a alocat aproape 20 de milioane de lei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reabilitarea unor secţii, dotarea cu aparatură performantă, dar şi modernizarea unor clădiri ale Spitalului Judeţean Timişoara.

Acestea sunt investiţiile pentru care CJT a alocat în acest an, 18 milioane de lei.

Unele dintre lucrări s-au încheiat deja, unele sunt în curs, iar altele vor începe în perioada următoare.

În plus, Consiliul Județean derulează un proiect pe fonduri europene pentru construirea unei noi maternități.

CITEŞTE ŞI: Revine haosul în zona centrală a Timişoarei! Primăria închide din nou străzi importante

Printre cele mai importante lucrări se numără recompartimentarea și modernizarea Secției de Mari Arși de la Casa Austria (3.3 milioane lei) și extinderea, modernizarea și dotarea cu echipamente performante a Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean (2.5 milioane lei).

De asemenea, 500.000 lei sunt alocați pentru reamenajarea secției de urologie și ATI transplant renal, iar 1.000.000 pentru reparații capitale la instalațiile electrice ale Spitalului.

Din fonduri ale CJ Timiș au fost recepționate și lucrări de reparații capitale la unul dintre lifturile de la Spitalul Județean, cu o capacitate maximă de 20 de persoane, investiție de aproape 300.000 lei.

„Avem toată deschiderea să investim în Spitalul Județean. Din păcate, trebuie să temporizăm lucrările, întrucât nu putem bloca activitatea acestuia. Lucrăm pe cât de repede se poate, fără a afecta actul medical. Scopul nostru este să ridicăm calitatea serviciilor medicale la nivelul așteptărilor timișenilor”, spune președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

CITEŞTE ŞI: S-a dat startul cumpărăturilor! Înnoieşte-ţi garderoba cu cele mai cool articole, la preţuri de producător!

Pe lângă fondurile alocate investițiilor în infrastructura existentă a Spitalului, Consiliul Județean derulează un proiect de maximă importanță pentru Timișoara și pentru județ, construind o maternitate în valoare de peste 12 milioane euro.

În plus, pentru asigurarea condițiilor optime atât aparatului medical, cât și pacienților, Consiliul Județean a demarat procedurile pentru o parcare supraetajată, în proximitatea Spitalului.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login