Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Deputat de Timiș, luat peste picior de colegi după ce a "îndrăznit" să ceară bani pentru spitalul regional

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Timișul nu va avea spital regional la Timișoara prea curând!

Parlamentarii din Comisia de Sănătate n-au considerat că județul care contribuie cu cei mai mulți bani la bugetul de stat merită un asemenea obiectiv! Mai mult, pentru că a propus alocarea a 700 milioane lei construirea lui, un deputat de Timiș a fost luat peste picior. Vorbim de liberalul Pavel Popescu care a făcut un amendament în acest sens.

„Propun alocarea sumei de 700.000 mii lei pentru construirea Spitalului Regional de Urgență Timișoara. Știu că în programul de guvernare există opt spitale regionale. Aș vrea să-l întreb pe domnul ministru de ce acest oraș, Timișoara, care pe plan național joacă un foarte mare rol, este lăsat deoparte”, a punctat Pavel Popescu, astăzi, în ședința Comisiei de Sănătate.

pavel popescu

Acesta n-a mai fost lăsat de colegi să vorbească în momentul în care a adus în discuție faptul că Timișoara are tot dreptul ca din bugetul național să primească bani pentru construirea spitalului regional, mai ales pentru că contribuie cu cele mai mari sume, anual, la bugetul de stat.

Să mergem mai departe. Am înțeles. Susțineți amendamentul. (...) Unii dintre voi nu aveți experiență, aici nu este un loc în care să ne vadă cei de acasă, care ne-au votat, că ne susținem județul. Putem să susținem Gorj, putem să susținem Vâlcea. Deci haide să terminăm cu acest populism și să votăm strict pe amendamente și pe un program național la care se gândește Ministerul Sănătății”, i-a spus unul dintre colegii parlamentari.

În final, s-a decis. Deocamdată nu sunt șanse să înceapă construcția unui spital regional la Timișoara, deși documentație și teren disponibil există.

Parlamentarii au picat amendamentul. Doar șapte persoane au votat alocarea banilor pentru obiectiv, între ei aflându-se și un alt deputat de Timiș: Bianca Gavriliță (PSD).

Ultima modificare Vineri, 03 Februarie 2017 18:12

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login