Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Coronavirus, în spatele gratiilor! Un poliţist a fost confirmat cu COVID-19, iar colegii lui au fost trimişi în izolare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O anchetă epidemiologică este în desfăşurare la penitenicar, după ce un angajat a fost depistat pozitiv la infecţia cu COVID-19.

Este vorba despre un poliţişt care lucrează la  Penitenicarul Arad şi care nu a mai fost la locul de muncă din data de 23 iulie.

CITEŞTE ŞI: Ploi și vijelii în vestul țării! Meteorologii au emis un cod galben

Imediat după ce a primit rezultatul testului, au fost identificaţi contacţii lui direcţi, fiind indetificaţi doi colegi cu care poliţiştul a interacţionat.

Reprezentanţii penitenciarului spun însă că toţi angajaţii sunt echipaţi coprespunzător, astfel că şansele de a se infecta unuii de alţii sunt minime.

Totuşi, cei doi poliţişti care sunt contacţi direcţi ai agentului confirmat au fost trimişi în izolare la domiciliu.

“Pe parcursul exercitării atribuțiilor de serviciu, polițistul de penitenciare a purtat permanent echipament de protecție, ultima prezență la serviciu fiind în data de 23.07.2020. La nivelul unității a fost desfășurată ancheta epidemiologică, alți doi angajați fiind identificați contacţi direcți. Cei doi polițiști de penitenciare au rămas izolați la domiciliu sub îndrumarea D.S.P. Arad și a medicului de familie. Pe tot parcursul serviciului, atât cel confirmat pozitiv, cât și contacții acestuia au purtat echipamentul de protecție”, transmitePenitenicarul Arad.

Aceştia mai spun că în incinta penitenciarului, angajaţii poartă mască de protecţie atât în spaţiile închise cât şi în spaţiile deschise.

CITEŞTE ŞI: Clipe de coşmar, pentru familia unei copile! Fata de numai 15 ani a dispărut fără urmă

 

 

Ultima modificare Miercuri, 05 August 2020 12:26

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login