Telefon: 0731 028 626

Contact: re[email protected] | Publicitate: 0731 028 626

RATT, lăsat baltă de proprii șoferi! Oamenii pleacă în Rusia

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Timișoara transportul în comun funcționează prost pentru că șoferii și vatmanii pleacă în Rusia! Acesta este explicația incredibilă pe care conducerea RATT i-a oferit-o primarului Robu, care a cerut explicații cu privire la întârzierea autobuzelor și tramvaielor în stații.

De ani buni transportul în comun funcționează prost la Timișoara. De câteva luni, însă, acesta este deplorabil. Oamenii se plâng că autobuzele și tramvaiele nu ajung la timp în stații și că timpii de așteptare sunt indicați greșit de panourile de afișare. Cerând explicații de la RATT pentru aceste probleme, primarul Robu a primit un răspuns halucinant. Transportul în comun funcționează deficitar din lipsă de șoferi, conducători auto care aleg să plec în Rusia.

“Mi se spune că necazurile apar de la lipsa de șoferi și vatmani. Se spune că acești pleacă în Rusia, mai ales, unde s-ar da salarii foarte mari pentru aceste meserii. Eu nu cred că în Timișoara nu pot fi găsiți șoferi care să lucreze pe mijloacele de transport în comun. E adevărat că acești oameni au o muncă grea, dar dacă ne dăm interesul cred că putem să-i găsim”, a spus primarul Robu.

Cu toate că recunoaște că Regia Autonomă de Transport e prost condusă, Robu evită să spună cu subiect și predicat că ar vrea să-l schimbe pe Ioan Goia din funcția de director. Nu este, însă, prima dată când primarul se plânge de conducerea RATT.

„Trebuie să se oprească RATT din a face baze sportive și biserici, că nu intră în prerogativele unei regii de transport să facă asta. (...) Nu putem sta să ne lamentăm că n-avem șoferi, că ceva e defect, aceste așteptări pasive sunt inacceptabile. De asta la RATT avem un director, cu echipă. Cine nu e în stare, să lase locul altora. Nu poți să persiști în lipsă de performanță pe termen lung. Dacă lucrurile devin cronice, trec anii și nu se simte o îmbunătățire cu tot sprijinul acordat, trebuie schimbări”, a spus Robu.

Regia Autonomă de Transport Timișoara este în plin proces de transformare în societate comercială. Totul se întâmplă așa pentru ca municipalitatea timișoreană să poată accesa fonduri europene, pe exercițiul financiar 2014-2020, pentru modernizarea sistemului de transport în comun. 

 

Ultima modificare Marți, 08 Noiembrie 2016 14:44

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login