Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Traian Băsescu vine la Timișoara pentru lansarea candidaților PMP

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bă, se pune Timișul în mișcare! Acesta este sloganul ales de PMP-iștii din Timiș pentru a promova evenimentul de lansare a candidaților la alegerile parlamentare din data de 11 decembrie.

Acțiunea va avea loc vineri, 11 noiembrie, la Sala Capitol din municipiul de pe Bega și se va desfășura în prezența președintelui Partidului Mișcarea Populară, Traian Băsescu.
VEZI AICI LISTELE COMPLETE ALE PMP TIMIȘ
Sute de oameni, simpatizanți și membri ai PMP Timiș, sunt așteptați vineri, de la ora 16:00, la Sala Capitol din Timișoara, unde vor fi prezentați candidații la alegerile generale.
Listele Partidului Mișcarea Populară Timiș pentru Camera Deputaților și Senat sunt deschise de Cornel Sămărtinean, respectiv Radu Șumălan, însă acestea nu sunt singurele locuri eligibile, în opinia președintelui filialei, Roxana Iliescu. Aceasta mizează pe un rezultat cu două cifre și trei mandate de parlamentar: unul de senator și două de deputat. În aceste condiții Marius Dugulescu, aflat pe locul II, la Camera Deputaților, ar putea prinde un fotoliu în legislativul României.
CITEȘTE ȘI: PMP Timiș vrea să trimită în Parlament, doi deputați și un senator
Lansarea candidaților PMP Timiș va avea loc în prima zi de campanie, în prezența președintelui partidului, Traian Băsescu.

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login