Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

La Timișoara începe Săptămâna Calităţii! Ce evenimente vor avea loc?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O nouă ediție a Săptămânii Calității, la Timișoara!

Evenimentul este organizat de Primăria municipiului împreună cu Asociaţia Generală a Inginerilor din România și va avea loc începând de luni, 7 noiembrie.  Deschiderea oficială va avea loc începând cu ora 10:00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timişoara.

Evenimentul are loc concomitent cu Săptămâna Europeană a Calităţii şi se desfăşoară sub deviza “Calitate prin rezultate”. Astfel, în perioada 7 – 11 noiembrie 2016, sunt programate simpozioane, mese rotunde, conferinţe şi seminarii pe tema calităţii, în mai multe instituţii din Timişoara.

VEZI AICI CARE SUNT ACȚIUNILE PROGRAMATE

Programul manifestărilor din cadrul ˝Săptămânii Calităţii Timişorene şi Timişene˝ este organizat în parteneriat cu Universitatea Politehnică din Timişoara, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului Regele Mihai I din Timişoara, Universitatea de Vest din Timişoara, Consiliul Judeţean Timiş, I.S.I.M. Timişoara, Asociaţia de Sudură din România - Sucursala Timişoara, precum şi alte instituţii implicate în asigurarea şi promovarea calităţii în diverse domenii de activitate. 

Ultima modificare Luni, 07 Noiembrie 2016 11:25

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login