Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Polițiștii, pe baricade, în acest sfârșit de săptămână!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sute de polițiști vor fi la datorie, în zilele următoare, pentru ca timișenii să petreacă sărbătorile din acest sfârșit de săptămână în siguranţă.

Oamenii legii vor asigura ordinea şi liniştea publică, pentru prevenirea, descurajarea și combaterea faptelor antisociale. De asemenea, măsurile dispuse în această perioadă au în vedere şi fluidizarea traficului rutier în zona lăcaşurilor de cult.

În perioada 6 - 7 ianuarie, aproape 500 de poliţişti vor acţiona, pe raza județului Timiș, pentru desfăşurarea, în linişte, a manifestărilor religioase prilejuite de sărbătorirea Botezului Domnului Iisus Hristos (Boboteaza), a Sfântului Ioan Botezătorul şi a Crăciunului ortodocşilor pe rit vechi”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

În această perioadă, sunt preconizate a se desfăşura manifestări religioase şi cultural – artistice de amploare pe raza județului Timiș, la care vor participa  aproape 10.000 de persoane.

Polițiștii au și câteva recomandări pentru ca sărbătorilor să fie lipsite de incidente:

- Recomandăm cetăţenilor care intenţionează să participe la aceste manifestări religioase să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură și să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale.

- Evitați, pe cât posibil, să aveți asupra dumneavoastră sume mari de bani. Doamnelor le recomandăm să fie atente la genţi/poşete, iar domnilor să păstreze  portofelul în buzunarul interior de la piept al hainei.

- Celor care se deplasează cu autoturismul până în apropierea lăcaşului de cult le recomandăm să nu lase în vehicul, la vedere, bunuri de valoare.

- De asemenea, conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile agenţilor rutieri şi să parcheze doar în locurile de parcare special amenajate.

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login