Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

După modelul Cioloș, Robu caută IT-iști voluntari

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Hackathonul celor 100 de IT-iști voluntari de la București ar putea face pui la Timișoara! După modelul lui Cioloș, și Robu vrea să facă o echipă de specialiști voluntari, care să ajute la dezvoltarea comunității. Sarcinile vor fi mai mici, însă, pentru cei ce vor ajunge să fie în echipa primarului.

Practic Robu vrea o echipă de IT-iști care să dezvolte aplicații utile pentru turiștii ce urmeaz să vină la Timișoara, în 2021.

În contextul procesului de pregătire a orașului pentru exercitarea titlului de capitală europeană a culturii în 2021, ar fi deosebit de util ca oaspeții Timișoarei și, bineînțeles, timișorenii să dispună de o serie de facilități oferite prin ceea ce se cheamă aplicații mobile. Iată de ce lansez un apel la înscrieri pentru constituirea unei echipe, pe de o parte cu valențe de TASK FORCE, pe de altă parte cu competențe de dezvoltare de astfel de aplicații”, a scris Robu într-o postare pe Facebook.

Înscrierile se vor face prin mesaje private pa pagina de Facebook a primarului. 

Mai multe articole din din această categorie


Ultima modificare Vineri, 04 Noiembrie 2016 00:48

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login