Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Cele mai noi tendinţe în domeniul mobilei, prezentate la EXPOMOBILA Timişoara!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mobilier de calitate la preţuri de producător! Asta promit reprezentanţii Camerei de Comerţ  Timiş, care organizează cea de-a doua ediție a expoziţiei naţionale de mobilă EXPOMOBILA Timişoara!

Expoziţia reunește 30 de expozanţi, producători români, care vor prezenta piese deosebite de mobilier şi accesorii, la preţuri unice doar pe durata evenimentului. ExpoMobila şi-a deschis larg porţile încă din această dimineaţă, iar vizitatorii îi vor putea trece pragul până duminică, 6 noiembrie.

„Ediţia de toamnă-iarnă  a ExpoMobila Timişoara care s-a deschis astăzi, reuneşte firme şi producători din întreaga ţară cu ultimele tendinţe din domeniu. De două ori pe an venim în faţa publicului timişorean şi nu numai cu ultimele noutăţi din domeniul mobilei, accesorilor şi al decoraţiunilor. Şi anul acesta vedeta expoziţiei rămâne mobilierul din lemn masiv, dar pe lângă acesta desigur că avem combinaţiile şi în special culorile pastel care te încântă la tot pasul. De altfel tot parcursul anului 2016 este dominat în general ca şi culori în materialele folosite şi în special în tapiţerii, culorile pastel au fost cel mai des solicitate de publicul vizitator. Ca şi o noutate prezentă la această ediţie, este faptul că sunt prezenţi mai mulţi expozanţi care expun şi vând o mobilă deosebită, este vorba despre mobila antică şi antichizată. La ediţia aceasta avem şi expozanţi noi, care  nu au mai expus până acum şi ne bucurăm că numărul vizitatorilor este destul de mare chiar de la deschidere. În ceea ce priveşte preţurile, avem mobilier pentru toate buzunarele şi toate bugetele”, spune Roxana Bonchiş, organizatorul expoziţiei.

„Anul acesta clienţii caută produse cât mai adaptabile, nu mai caută atât de mult coltare, ci mai degraba canapele foarte late, cu şezuturi late pe care se poate şi dormi. Sunt în tendinţe stofele de tip Aqua - clean, care se curaţă foarte uşor. Clienţii nu mai caută produse dehusabile. Culorile în tendinţe sunt cele pale: roz, mustar, crem”, spune Andreea Agache, expozant.

„Avem un model nou, în care putem combina linii moderne cu culori de lemn, natur, cu uşi lucioase, uşi mate, un design simplist, minimalist. De asemenea, avem şi mobilierul clasic, dar şi bucătării la comandă. Preţurile sunt în funcţie de model, dar acoperim o gama largă şi ne adresăm clienţilor cu orice fel de buget. Avem şi modele low cost şi mergem până la cele lux”, spune un alt expozant.

Vor putea fi admirate şi achiziţionate o gamă largă de articole. Indiferent că este vorba de mobilier pentru apartament, garsonieră sau casă, vizitatorii vor avea de unde alege.  Mobilier clasic și modern - dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii și tineret, bucătării, biblioteci, garderobe, canapele, fotolii sau scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoraţiuni şi materiale pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie. Ca noutate la această ediţie a ExpoMobila, vor fi expuse piese de mobilier și decorațiuni antice și antichizate.

Expoziţia cu vânzare se adresează în special consumatorului final, publicului vizitator. Intrarea este liberă, iar programul de vizitare este între 03 şi 06 noiembrie, zilnic între orele 10.00 – 20.00, iar duminică, 6 noiembrie, între orele 10.00 şi 18.00.

 

Ultima modificare Joi, 03 Noiembrie 2016 14:27

Galerie de imagini

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login