Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Cu jandarmul la ușă! Ce surpriză a avut un timișorean?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu mică i-a fost surpriza unui timișorean de 42 de ani de ani când s-a trezit cu un jandarm la ușă.

Acesta era îmbrăcat în civil, pentru că era în timpul liber și și-a anunțat imediat motivul vizitei. Nu a bătut la ușa omului cu vești proaste, ci cu portofelul pe care bărbatul în pierduse cu puțin timp în urmă.

"Luni 31 octombrie 2016, un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, aflat în timpul liber, a găsit un portofel în zona Pieţei 700 din municipiul Timişoara, care avea în el cartea de identitate, diverse carduri şi aproximativ 80 de lei", transmite Jandarmeria Timiș.
În urma verificării cărţii de identitate, a reieşit că cel care l-a pierdut este un bărbat în vârstă de 42 de ani, domiciliat în municipiul Timişoara, astfel jandarmul că s-a deplasat adresa respectivă, pentru a-i înmâna personal păgubitului,  portofelul.


Ultima modificare Joi, 03 Noiembrie 2016 16:06

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login