Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Concert deosebit! Edvin Marton vine cu vioara de 7 milioane de dolari la Timișoara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Faimosul violonist Edvin Marton ajunge, iar, la Timișoara! Într-un concert extraordinar, ”The 7 Million Dollar Stradivarius Violin”, orașul de pe Bega va simți cum magia sărbătorilor de iarnă le cuprinde sufletele. Spectacolul va avea loc miercuri, 21 decembrie 2016, la Sala Olimpia.

Edvin Marton și trei membri ai orchestrei sale vor oferi, astfel, un Crăciun de neuitat timișorenilor care știu să aprecieze muzica de calitate, dar și celor care doresc să descopere noi abordări ale unor compoziții clasice cunoscute în întreaga lume. Cu peste 1000 de concerte susținute în toată lumea, deținător al premiului Emmy și câștigător al MTV Music Awards, Edvin Marton va concerta la Timișoara și va transpune publicul în lumea minunată a muzicii. Și de această dată, muzicianul va fi însoțit de faimoasa sa vioară Stradivarius, creată în 1699 si care valorează 7 milioane de dolari.

Edvin Marton a început să studieze vioara de la vârsta de 5 ani, iar la 8 ani a fost admis la cea mai prestigioasă scoală de muzică din Rusia. Tot acolo a susţinut și primul său concert la vârsta de 12 ani, alături de Orchestra Simfonică din Moscova. Acum 10 ani, Edvin Marton a compus aranjamentul muzical pentru reprezentaţia lui Evgeni Plushenko în cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Torino, program răsplătit cu medalia de aur. În 2008, acesta a câştigat premiul cel mare Eurovision. De asemenea, deține un premiu MTV Music Awards şi premiul Emmy pentru „Cea mai bună compoziţie muzicală a anului”.

Prețul biletelor începe de la 95 de lei.

Ultima modificare Joi, 03 Noiembrie 2016 18:33

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login