Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Un timișorean va reprezenta ANOFM în fața Uniunii Europene

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un timișorean conduce delegația României la cea de-a șasea reuniune a Consiliului de Administrație al rețelei Serviciilor Publice de Ocupare din Uniunea Europeană.

Este vorba despre Marcel Miclău, președinte al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Evenimentul se va desfășura la Bratislava, în perioada 01-02 decembrie 2016, sub egida Președinției Slovace a Consiliului Uniunii Europene.

Delegația României va participa atât la atelierele de lucru, cât și la discuțiile din sesiunile plenare, exprimându-și acordul cu privire la unele din temele prioritare ale reuniunii: noul ciclu de învățare comparativă 2017-2018 și programul de activitate al rețelei SPO pentru anul următor.

Constituirea rețelei Serviciilor Publice de Ocupare a contribuit la consolidarea cooperării dintre Statele membre în domeniul ocupării forței de muncă și la îndeplinirea obiectivelor “Europa 2020”.

Ultima modificare Vineri, 02 Decembrie 2016 15:17

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login