Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Contrabandişti de ţigări, prinşi la frontiera cu Serbia!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Contrabanda, în floare la graniţa cu Serbia! Poliţiştii de frontieră au descoperit doi bărbaţi care cărau, peste câmp, colete cu ţigări.

Oamenii legii i-au reţinut pe cei doi şi totodată au confiscat şi întreaga marfă de contrabandă.

Poliţiştii de frontieră au confiscat aproape 2.000 de pachete de ţigări de contrabandă, pe care doi cetăţeni români încercau să le introducă ilegal în ţară.

„În data de 24.11.2016, în jurul orei 19.30, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Socol, judeţul Caraş Severin, au observat cu ajutorul sistemului de supraveghere, în apropierea liniei de frontieră, două persoane care transportau spre interiorul tarii mai multe colete voluminoase”, spun cei de la Frontieră.

Imediat, la faţa locului a ajuns o echipă din cadrul sectorului, care a reţinut persoanele în cauză. Asupra lor fiind depistate 7 colete învelite în folie neagră ce conţineau ţigări. Cele două persoane au fost conduse la sediul sectorului pentru cercetări, iar în urma verificărilor s-a constatat că sunt cetăţeni români, în vârstă de 21 respectiv 27 de ani, cu domiciliu pe raza judeţului Caraş-Severin. De asemenea, în cele 7 colete poliţiştii de frontieră au găsit 1.990 de pachete de ţigări, de diferite mărci de provenienţă din Serbia.

Bărbaţii au declarat că au cumpărat ţigările de la doi cetăţeni sârbi, cu intenţia de a le valorifica pe raza localităţii de domiciliu. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârâşirea infracţiunii de contrabandă.

Cercetările continuă, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale  ce se impun.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login