Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Poliţia a fost la datorie, în weekend! Câţi şoferi au fost amendaţi?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sute de amenzi şi permise suspendate, în acest sfârşit de săptămână!

Poliţiştii de la Rutieră au făcut ravagii pe şoselele din Timiş, peste 300 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi.

Astfel, poliţiştii au întocmit 11 dosare penale şi au aplicat 330 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 154 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 43 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Ca măsură complementară, au fost reţinute 16 permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, pietonilor,  depăşiri neregulamentare, și depăşirea limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 14 certificate de înmatriculare.

În zilele următoare poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login