Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Amenzi record pentru o langoşerie! Ce a putut face patronul?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sancţiuni drastice pentru o langoşerie din Timişoara! Patronul s-a ales în două zile cu două amenzi pe care nu le poate achita prea curând din vânzarea de langoşi.

Mai exact, poliţiştii locali au verificat o rulotă în care se vindeau produse de panificaţie, despre care existau date că funcționează ilegal, fără a exista niciun document de autorizare.

Societatea comercială a mai fost verificată și sancționată acum o lună punându-i-se în vedere proprietarului să obțină documentele necesare pentru a funcționa în legalitate. Cu toate acestea cei în cauză nu s-au conformat.

Astfel, societatea Dumi-DDA a fost sancționată vineri cu o sancțiune de 20.000 lei şi, pentru că a fost deschisă și a doua zi, mai exact sâmbătă, a fost sancționată din nou cu aceeași sumă.

„Poliția Locală Timișoara atrage atenția că în astfel de cazuri vor fi aplicate sancțiuni drastice deoarece comercianții de astfel de produse pun în pericol sănătatea cetățenilor neavând niciun act de avizare din partea autorităților și, mai mult decât atât, fac concurență neloială comercianților care își plătesc toate taxele și impozitele la zi”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

Ultima modificare Luni, 21 Noiembrie 2016 12:46

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login