Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Probă de foc pentru cei care vor să devină poliţişti!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş recrutează agenţi de poliţie din sursă externă, adică fără studii în domeniu!

Mâine va avea loc cea mai importantă probă a concursului de încadrare directă, şi anume cea scrisă. Candidaţii trebuie să se prezinte la Facultatea de Drept a Universităţii de Vest până cel târziu la ora 9.45.

Candidaţii care nu sunt prezenți la ora 09.45 în săli nu li se va mai permite accesul și vor fi declarați “neprezentat”, indiferent dacă se află sau nu incinta instituției unde se susține proba.

Accesul în sala de concurs se face pe baza unui document de identitate valabil, respectiv carte de identitate, permis de conducere sau pașaport.

În sală, candidații vor avea asupra lor doar documentul de identitate și pix/stilou de culoare albastră. Nu se permit pixuri sau stilouri ce permit rescrierea.

Nu se admite accesul în sală cu materiale documentare, dicționare, notițe, însemnări sau alte mijloace de calcul ori comunicare.

Testul constă în 60 de întrebări, cu trei variante de răspuns din care doar una este corectă.

Nota minimă de promovare a testului scris este şapte.

Fraudele, precum şi tentativa de săvârşire a acestora se sancţionează prin eliminarea din concurs a candidatului în cauză.

Detalii complete găsiți aici - https://tm.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login