Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Pregătirile pentru alegeri, în toi! Două tiruri de buletine de vot urmează să ajungă la Timişoara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pregătirile pentru alegerile locale intră în linie dreaptă. Autorităţile au găsit o tipografie care să imprime cele peste un  milion de buletine de vot, iar zilele următoare acestea vor fi gata.

Două tiruri vor fi necesare pentru transportarea maculaturii de la Galaţi la Timişoara, pentru că acolo este tipografia care a câştigat licitaţie.

În total la nivelul judeţului Timiş sunt aproxiamtiv 620.000 de cetăţeni cu drept de vot, pentru aceştia vor fi tipărite 1.365.000 de buletine de votare, iar numărul secţiilor rămâne la fel ca la ultimele alegeri.

Tipografia din Galaţi care a câştigat licitaţia pentru listarea buletinelor de vot a început tipărirea lor chiar din această dimineaţă, am înţeles că în trei zile vor fi gata. Apoi va urma transportul către Timişoara şi de aici avem un avans de circa o săptămână. Buletinele se vor aduce la sala de sport a fostului Lieu Agricol şi de acolole vom distribui, vineri înainte de alegeri, pentru toate localităţile din judeţ, şi sâmbătă pentru Timişoara. Vom tipări 1.365.000 de buletine de vot pentru judeţul Timiş, iar în ceea ce priveşte secţiile de votare acestea rămân neschimbate faţă de ultimele alegeri şi anume 595, din care în Timişoara 212”, spune subprefectul judeţului Timiş, Zoltan Marossy.

O noutate la aceste alegeri în reprezintă faptul că numărarea voturilor din secţiile de votare va fi înregistrată pe tabletă, pentru ca posibilitatea de fraudare să fie cât mai mică.

Ultima modificare Marți, 15 Noiembrie 2016 11:15

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login