Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Încă o lună cu restricţii! CNSU a propus prelungirea stării de alertă cu 30 de zile

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A fost aprobată prelungirea stării de alertă pe teritoriul României cu alte 30 de zile, începând cu data de 13 aprilie, dar vom avea parte de câteva relaxări.

Astfel, este permisă cirulaţia persoanelor între orele 20:00-05:00, în noaptea de 1 spre 2 mai.

Acest lucru le permite credincioşilor să participe la slujba de Înviere.

CITEŞTE ŞI: Eşec total! Proiectul pilot de vaccinare în cabinetele medicilor de familie din Timişoara a început cu stângul

De asemenea, în zilele de 23 şi 30 aprilie, în toate localităţile, operatorii economici care desfăşoară activităţi de comerţ/prestări de servicii în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private, îşi pot organiza şi desfăşura activitatea în intervalul orar 5,00 - 20,00.

Totodată, enoriaşii musulmani au permisiunea de a se deplasa în afara locuinţei/gospodăriei, în perioada 8 mai - 9 mai, în intervalul orar 20,00 - 5,00, pentru a participa la sărbătoarea religioasă specifică lunii Ramazan.

În plus, s-a stabilit limitarea gradului de ocupare a structurilor de cazare din staţiunile litorale la cel mult 70% din capacitatea maximă a acestora.

Este vorba despre hotelurile şi pensiunile din Mamaia Nord, Năvodari, Mamaia şi Mamaia-Sat, Constanţa, Agigea, Eforie Nord, Eforie Sud, Techirghiol, Tuzla, Costineşti, Neptun-Olimp, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche.

CITEŞTE ŞI: Aproape 5.000 de cazuri noi de coronavirus, de ieri până azi! Alţi 172 de oameni au murit

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login