Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Voichița Lăzureanu: A venit momentul pentru o premieră locală - alegerea primului primar femeie din istoria urbei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PSD Timiș vrea să înregistreze o nouă premieră locală! Alegerea primei femei primar în Timișoara.

Voichița Lăzureanu este candidatul pe care pariază PSD, la alegerile locale din septembrie.

Lăzureanu este medic de profesie și profesor universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Timișoara.

Dragii mei,

Timișoara este centrul universului meu!

Timișoara este locul în care m-am născut, am crescut, m-am format și educat, unde mi-am întemeiat o familie, unde mi-am născut și crescut copii, unde trăiesc și profesez.

Timișoara mi-a dat totul și este momentul să întorc către comunitate experiența, determinarea și dorința de a face bine.Sunt soție și mamă împlinită, am două fete minunate pentru care îmi doresc o Timișoara în care să se dezvolte fericite. Am o familie care mă susține și care îmi dă încredere, iar cu cei dragi lângă mine mă simt puternică.Sunt medic și cadru universitar, sunt un bun organizator, un formator de echipă și, în aceste vremuri grele, am demonstrat că sunt hotărâtă, etică și întotdeauna aproape de oameni.

La Spitalul “Dr. Victor Babes” îngrijesc pacienții iar la Universitatea de Medicină Timișoara formez și educ generațiile viitoare de specialiști.

Mama ne-a educat - pe mine și pe fratele meu - în spiritul disciplinei și rigorii: mi-a insuflat dorința de cunoaștere și de a face bine. Am avut șansa de a învăța de la cei mai buni profesori, cei mai buni colegi și cei mai buni oameni.Voi reprezenta cu bună credință interesele voastre, ale tuturor locuitorilor cetății, voi acționa în serviciul comunității, punând accentul pe fiecare om în parte, indiferent de etnie, religie și rasă.Sunt alegerea sănătoasă și voi prețui fiecare idee și inițiativă bună a timișorenilor, indiferent de orientarea lor politică.

Obiectivul meu personal este să îmbunătățesc calitatea vieții în Timișoara. Vreau să văd în jurul meu oameni sănătoși, fericiți, care se bucură, zâmbesc și se mândresc cu orașul lor.Vreau să îmi cresc copiii într-o Timișoara a bunului simț, a civilizației, a inovației, a progresului dar și a tradițiilor multiculturale.

Și pentru că Timișoara este orașul premierelor - primul iluminat electric stradal din Europa, primul tramvai tras de cai din România - aș zice că a venit momentul și pentru o premieră locală - alegerea primului primar femeie din istoria urbei”, este mesajul Voichiței Lăzureanu pentru timișoreni.

Ultima modificare Sâmbătă, 08 August 2020 12:45

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login