Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Voichiţa Lăzureanu vrea să facă Timişoara frumoasă şi sănătoasă. Şi-a depus cadidatura la Primărie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Singura femeie, care s-a înscris în lupta pentru Primăria Timişoarei, Voichiţa Lăzureanu, şi-a depus candidatura din partea PSD.

Fost director al Spitalului Victor Babeş, Lăzureanu a condus unitatea sanitară, înclusiv în primele luni ale pandemiei de coronavirus.

CITEŞTE ŞI: Voichiţa Lăzureanu vrea să facă Timişoara frumoasă şi sănătoasă. Şi-a depus cadidatura la Primărie

Acum, vrea să vină în fruntea municipiului de pe Bega, pentru a schimba lucrurile în bine şi consideră că are toate calităţile necesare.

“Am făcut un prim pas în câştigarea Primăriei Municipiului Timişoara şi, împreună cu întreaga echipă, suntem foarte determinaţi să facem bine Timişoara, să fim alegerea sănătoasă pentru Timişoara, să readucem Timişoara, la numele adevărat de <<mica Vienă>>, nu doar cu numele ci cu tot ce înseamnă aceasta. Să fie un oraş cu un nivel de trai înalt, să fie un oraş cu servicii de calitate, să fie un oraş pentru confortul şi siguranţa cetăţeanului, să fie un oraş prietenos cu mediul, să fie un oraş în parteneriat cu cetăţeanul. Ne dorim creşterea calităţii vieţii timişorenilor şi doar împreună, în echipă, putem reuşi. Voi fi un primar al tuturor timişorenilor, voi asculta vocea timişorenilor şi voi face proiecte doar în favoarea timişorenilor”, a declarat Voichiţa Lăzureanu.

Odată cu candidatura pentru funcţia de primar,social-democraţii au depus şi dosarele candidaţilor la Consiliul Local Timişoara.

Lista este deschisă de Sebasian Răducanu, urmat de Sorin Ionescu, Andra Bloțiu, Radu Țoancă, Ioan Ștefan Szatmari, Gabriela Popovici, Luminița Țundrea, Octavian Mazilu, Răzvan Barta, Ion Ardeal Ieremia și Loredana Florineta Olajos (PPUSL).

CITEŞTE ŞI: Trasee ale unor mijloace de transport în comun deviate, la Timişoara! Ce modificări vor fi, chiar de mâine?

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login