Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Victor Ponta, la Timişoara: PSD a pus proşti în funcţii, pune şi PNL, PSD a pus pile în funcţii, pune şi PNL

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Victor Ponta, preşedintele Pro România, aduce critici dure la adresa PNL, cât şi PSD.

Ponta a fost astăzi prezent la Timişoara, unde a vorbit despre modul în care se fac numirile în funcţii importane. A amintit de faptul că în ultima perioadă, doi oameni apropiaţi de Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş, au fost numiţi în funcţii importante, unul la nivel local, la Spitalul Judeţean din Timişoara, şi unul la Bucureşti, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării. Mai exact, este vorba despre Raul Pătraşcu, proaspăt absolvent de facultate şi Cătălin Iapă în vârstă de 32 de ani, consilier personal al primarului Nicolae Robu.

Liderul Pro România a facut şi o analogie între PSD şi PNL în ceea ce priveşte  numirile in funcţie, într-o declaraţie extrem de acidă.

"A pus PSD proşti în funcţii, pune şi PNL,înţeleg că dacă pasezi în careu sa dea primarul gol, aici ala Timişoara ajungi secretar de stat, nu ştiu în altă parte cum e cu pasele de gol. Înteleg că dacă termini facultatea anul ăsta ajungi şi director tot anul ăsta, înţeleg că aveţi o facultate de directori la Tmişoara şi îmi pare rău că nu am absolvit-o şi eu, să fac facultatea anul asta şi să ajung director la cel mai mare spital din regiune. Dacă faci facultatea de directori conduci spital de 3.500 de angajaţi şi mii de bolnavi. Deci PSD a pus proşti în funcţii, pune şi PNL, PSD a pus pile în funcţii, pune şi PNL pile, PSD a împărţit la Teleorman şi la Neamţ, funcţii, PNL împarte cu PMP cu ALDE, pe care îi face broaşte sau eu mai ştiu cum, dar le pune oameni în funţtii şi atunci sigur că dezamagirea este foarte mare", spune preşedintele Pro România, Victor Ponta.

Ultima modificare Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020 13:13

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login