Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Vicepreședinte ALDE, Marian Cucșa: „Decizia CCR determină USR să își reafirme statutul de apărător al serviciilor”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul Marian Cucșa și vicepreședintele ALDE spune că decizia Curții Constituționale în ceea ce privește protocoalele secrete încheiate între SRI și instituții din justiție, stabilește clar că au fost ilegale.

CITEȘTE ȘI: Climate KIC, SIA Vest și Start Smart, proiecte de succes ale CCIAT ce vor continua și în 2019 

CCR a confirmat că SRI a intervenit ilegal în dosare. Cucșa spune că așteptă acum motivarea CCR. 

Vorbim de un subiect extrem de sensibil, care poate să facă lumină în justiția din România după ani în care Constituția și legile au fost puse între paranteze de către binomul SRI - DNA. Din păcate, văd că pentru unele partide contează mai mult cum sunt afectate instituțiile de forță ale statului și mai puțin faptul că au fost încălcate drepturile românilor. USR își reafirmă statutul de apărător al serviciilor, de apărător al statului paralel. Imediat ce decizia Curții Constituționale a fost anunțată în ceea ce privește ilegalitatea protocoalelor secrete, cei din USR au simțit nevoia să sară în apărarea SRI. Fără a aștepta motivarea Curții Constituționale în ceea ce privește decizia de azi, USR demonstrează tuturor românilor că este creația noii Securități. Pentru reprezentanții USR nu contează persoanele care au căzut victime ale abuzurilor nemaiîntâlnite ale unor instituții de forță. Cei din USR pun pe primul plan serviciile, în loc să fie preocupați de drepturile și libertățile care le-au fost încălcate românilor”, spune Marian Cucșa.

CITEȘTE ȘI: Thrillerul psihologic ”Glass”, primul film important al anului pe marele ecran, la Shopping City Timișoara!

Vicepreședintele ALDE spune că atacul USR la adresa judecătorilor CCR este deosebit de grav și arată că acest partid nu vrea o justiție independentă, ci o justiție aservită serviciilor care continuă să elimine adversarii politici. Pentru USR, justiția înseamnă republica procurorilor și a protocoalelor secrete dintre servicii și procurori, mai spune Cucșa.

Ultima modificare Joi, 17 Ianuarie 2019 17:41

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Brâncuşi, sărbătorit la Timişoara! Ce manifestări vor fi organizate cu această ocazie?

Brâncuşi, sărbătorit la Timişoara! Ce manifestări vor fi organizate cu această ocazie?

În fiecare an, la 19 februarie, se sărbătoreşte Ziua Brâncuşi, sărbătoare națională care amintește de data naşterii marelui sculptor român.

Detalii

De unii contestat, de Dobra, lăudat! Liderul CJT, extrem de mulțumit de proiectul de buget!

De unii contestat, de Dobra, lăudat! Liderul CJT, extrem de mulțumit de proiectul de buget!

Deși contestat vehement de mai mulți primari, președintele Consiliului Județean Timiș se declară extrem de mulțumit de proiectul de buget pe 2019!

Detalii

Judeţul Timiş, sufocat de gunoaie! Oamenii se pregătesc de proteste! Deputatul Adrian Pau îl acuză pe Dobra de situaţia disperată în care s-a ajuns

Judeţul Timiş, sufocat de gunoaie! Oamenii se pregătesc de proteste! Deputatul Adrian Pau îl acuză pe Dobra de situaţia disperată în care s-a ajuns

Este o situaţie fără precedent în judeţul Timiş, unde 46 de localităţi au ajuns sub asediul gunoaielor, după ce firma de salubritate nu a mai golit containerele de aproape o lună.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login