Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Vicepreședinte ALDE, Marian Cucșa: „Decizia CCR determină USR să își reafirme statutul de apărător al serviciilor”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul Marian Cucșa și vicepreședintele ALDE spune că decizia Curții Constituționale în ceea ce privește protocoalele secrete încheiate între SRI și instituții din justiție, stabilește clar că au fost ilegale.

CITEȘTE ȘI: Climate KIC, SIA Vest și Start Smart, proiecte de succes ale CCIAT ce vor continua și în 2019 

CCR a confirmat că SRI a intervenit ilegal în dosare. Cucșa spune că așteptă acum motivarea CCR. 

Vorbim de un subiect extrem de sensibil, care poate să facă lumină în justiția din România după ani în care Constituția și legile au fost puse între paranteze de către binomul SRI - DNA. Din păcate, văd că pentru unele partide contează mai mult cum sunt afectate instituțiile de forță ale statului și mai puțin faptul că au fost încălcate drepturile românilor. USR își reafirmă statutul de apărător al serviciilor, de apărător al statului paralel. Imediat ce decizia Curții Constituționale a fost anunțată în ceea ce privește ilegalitatea protocoalelor secrete, cei din USR au simțit nevoia să sară în apărarea SRI. Fără a aștepta motivarea Curții Constituționale în ceea ce privește decizia de azi, USR demonstrează tuturor românilor că este creația noii Securități. Pentru reprezentanții USR nu contează persoanele care au căzut victime ale abuzurilor nemaiîntâlnite ale unor instituții de forță. Cei din USR pun pe primul plan serviciile, în loc să fie preocupați de drepturile și libertățile care le-au fost încălcate românilor”, spune Marian Cucșa.

CITEȘTE ȘI: Thrillerul psihologic ”Glass”, primul film important al anului pe marele ecran, la Shopping City Timișoara!

Vicepreședintele ALDE spune că atacul USR la adresa judecătorilor CCR este deosebit de grav și arată că acest partid nu vrea o justiție independentă, ci o justiție aservită serviciilor care continuă să elimine adversarii politici. Pentru USR, justiția înseamnă republica procurorilor și a protocoalelor secrete dintre servicii și procurori, mai spune Cucșa.

Ultima modificare Joi, 17 Ianuarie 2019 17:41

1 comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Vom merge pe patru benzi până la Sînandrei! Proiectul de lărgire a drumului prevede şi amenajarea unei piste pentru biciclişti

Vom merge pe patru benzi până la Sînandrei! Proiectul de lărgire a drumului prevede şi amenajarea unei piste pentru biciclişti

Dezvoltarea economică a zonei din jurul Timişoarei necesită şi ample investiţii în infrastructură, motiv pentru care CJT a demarat proiecte în acest sens.

Detalii

Veste mult așteptată de timișorenii din zona Blașcovici! Va fi construită o nouă creșă pe Calea Bogdăneștilor

Veste mult așteptată de timișorenii din zona Blașcovici! Va fi construită o nouă creșă pe Calea Bogdăneștilor

Vești bune pentru timișorenii din zona Blașcovici. O nouă creșă va fi construită pe Calea Bogdăneștilor.

Detalii

A fost semnat contractul de finanțare pentru primele șapte tramvaie noi! Când vor ajunge noile garnituri la Timișoara?

A fost semnat contractul de finanțare pentru primele șapte tramvaie noi! Când vor ajunge noile garnituri la Timișoara?

A fost semnat contractul pentru primele șapte tramvaie noi! 

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login