Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Un deputat de Timiş îşi cere public scuze, în scandalul Referendumului! Pavel Popescu spune că a semnat ca primarul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ecourile Referendumului pentru redefinirea familiei în Constituţie încă nu s-au stins, mai ales după ce un grup de parlamentari a găsit o metodă de a reaprinde focul.

Este vorba despre videoclipul prin care descuraja prezenţa loa vot şi în care protagonişti erau mai mulţi copii.

CITEŞTE ŞI: Delegaţia României s-a întors de la Edinburgh, unde a avut loc finala competiţiei internaționale de idei ClimateLaunchPad!

15 deputaţi şi senatori, majoritatea din PSD şi ALDE, au cerut o anchetă în acest caz, pe motiv că vor să afle dacă micuţii actori au avut acordul părinţilor pentru prestaţia din spot.

Printre semnatarii acestui demers se numără şi doi parlamentari de Timiş, ambii liberali: senatorul Ben-Oni Ardelean şi deputatul Pavel Popescu.

Acesta din urmă se disociază de această iniţiativă, explicând că a făcut o greşeală.

“Îmi cer scuze public pentru greșeala pe care am făcut-o susținând, prin semnătură, un demers de care nu am știut și anunț că îmi retrag semnătura. Mi s-a cerut semnătura pentru o întrebare, nu pentru o plângere. Eu nu am semnat nicio plângere. Vorbesc de - intrebarea adresată Autorității pentru Protecția Copilului privind Clipul ”Copiii referendumului” realizat de Papaya Advertising (…) Astăzi constat că am fost dus în eroare și m-am trezit în mijlocul unui scandal pe seama unui clip publicitar despre referendumul din 6-7 octombrie de care nu am avut habar până în urmă cu câteva ore (…) Mă simt vinovat pentru că am semnat ca primarul fără să verific cu atenție ce anume semnez și îmi asum asta, dar când mi s-a solicitat semnătura am fost încredințat că este vorba despre susținerea unei întrebări sau a unei inițiative legislative care avea ca scop protecția minorilor în ceea ce privește apariția lor în materiale audio-vizuale în spațiul public. Deh, încrederea nu e de dat oricui!

Pe viitor și tata dacă îmi va cere o semnătură am să verific de două ori înainte de-a semna!”, a scris Pavel Popescu pe pagina lui de facebook.

CITEŞTE ŞI: S-a cutremurat pământul în vestul țării! Seismul a fost resimțit în județul Arad

Deputatul de Timiş susţine că a semnat la rugămintea unui coleg de partid, şi nu a fost extrem de atent.

Şi asta pentru în Parlament există o cutumă privind semnarea iniţiativelor legislative.

 

 

Ultima modificare Marți, 06 Noiembrie 2018 16:53

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Vrei să te asiguri că maşina pe care o cumperi, nu este măsluită? Nimic mai simplu: RAR te ajută să îi verifici istoricul

Vrei să te asiguri că maşina pe care o cumperi, nu este măsluită? Nimic mai simplu: RAR te ajută să îi verifici istoricul

Începând de astăzi, orice persoană care deține sau vrea să cumpere o maşină poate verifica istoricul acesteia, foarte simple.

Detalii

Investiţii majore, la doi paşi de Timişoara! Comuna Sînandrei va beneficia de 5 milioane de euro, pentru apă şi canal

Investiţii majore, la doi paşi de Timişoara! Comuna Sînandrei va beneficia de 5 milioane de euro, pentru apă şi canal

Contractul cu finanţare europeană, în valoare de 180 de milioane de euro, semnat de Aquatim, rezolva problemele legate de reţeaua de apă şi canal din 45 de oraşe şi comune.

Detalii

Răsturnare de situaţie, la Consiliul Judeţean Timiş! Nistor Geană a câştigat în instanţă, dreptul de a fi repus în funcţie

Răsturnare de situaţie, la Consiliul Judeţean Timiş! Nistor Geană a câştigat în instanţă, dreptul de a fi repus în funcţie

Următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean Timiş se anunţă a fi cel puţin interesantă, pentru că Nistor Geană îşi va relua postul, care între timp a fost ocupat de Mariana Nagy.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login