Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Transferul Aeroportului Timişoara, la autorităţile locale, atacat la CCR! Reacţia deputatului Alfred Simonis care a iniţiat această lege

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Guvernul a atacat la Curtea Constituțională a României legea prin care Aeroportul Timişoara trebuia să treacă din subordinea ministerului Transporturilor, în cea a autorităţilor locale.

Situaţia îl revoltă pe deputatul PSD, Alfred Simonis, cel care a şi iniţiat proiectul privind acest transfer.

CITEŞTE ŞI: CCIA Timiș pregătește noi serii de cursuri autorizate! Vezi aici despre ce este vorba

“Aeroportul “Traian Vuia” din Timișoara este ultimul aeroport din țară încă în subordinea ministerului, iar prin acest demers Guvernul întârzie preluarea instituției. Este în același timp o sfidare a PNL și o manevră anti-Timișoara. Parlamentarii PNL de Timiș au votat împotriva transferului, iar acum și Guvernul se poziționează categoric împotrivă. De ce celelalte aeroporturi, Cluj - Suceava - Iași - Oradea - Satu Mare, pot fi la autoritățile locale, iar Timișoara nu?”, întreabă retoric Alfred Simonis.

Deputatul de Timiş este ferm convins că demersul Guvernului ascunde interese meschine, la cel mai înalt nivel.

“Ce interese au combinatorii Vela și Falcă, inițiatorii eșuatei tentative de a pune mâna pe Aeroportul Timișoara și a-l trece sub influența lor? O privatizare în forță, vreo dedicație?
Așteptăm cu celeritate decizia CCR. Aeroportul Traian Vuia trebuie să rămână al orașului, indiferent de planurile liberalilor care vor cu orice preț să saboteze Timișoara”, a conchis Alfred Simonis.

CITEŞTE ŞI: Regal de teatru la Timișoara, timp de două săptămâni! Începe FEST-FDR sub genericul S.O.S. 2020

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login