Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Tot mai mulți medici se împlică în campania inițiată de ALDE Timiș ”Ne pasă de sănătatea ta!”!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 ALDE Timiș a inițiat în urmă cu aproximativ patru luni campania medicală ”Ne pasă de sănătatea ta!”

CITEȘTE ȘI: Bărbat împuşcat, în plină zi! A supravieţuit, dar starea lui este una gravă

Medicul Alina Brie, actual președinte Organizația de Femei, este cea care a dat startul acestei campanii. Prin această caravană, cei implicați, își propun să ofere consult gratuit tuturor oamenilor din localitățile din mediul rural unde vor fi prezenți.

alina brie 1

Persoanele interesate pot beneficia de consult medical cardiologic care include măsurarea tensiunii arteriale și electrocardiogramă (EKG), aparatul pentru acest serviciu medical fiind pus la dispoziție de ALDE Timiș. Consultul pediatric presupune evaluarea aparatului auditiv cu otoscop, evaluarea aparatului bucofaringian, testarea sistemului nervos, măsurarea tensiunii arteriale.

Mă bucur că pot să anunț că politica pe care ALDE o face aduce aproape tot mai mulți oameni, atât în caravană, cât și alături de inițiativele pe care ALDE Timiș le promovează.  Ele sunt centrate pe nevoile oamenilor, lucru care dă roade. Iată, un alt exemplu este simplul fapt că în această caravană ni se alătură tot mai mulți medici și asistenți medicali. Mâine, la Saravale vom avea alături de noi un medic de familie, care va oferi consult pe partea de medicină generală, pentru a acoperi cât mai multe din afecțiuni”, spune Alina Brie, președinte Organizația de Femei ALDE Timiș și inițiatoarea campaniei.

CITEȘTE ȘI: Traseele mai multor autobuze, deviate! Cum se circulă în acest weekend, în Timişoara?

Campania se desfășoară lunar, în localitățile din județul Timiș.În plus, pe durata campaniei ALDE Timiș pune la dispoziția persoanelor consultate materiale educative și informative.

Ultima modificare Vineri, 26 Octombrie 2018 15:39

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login