Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Tăriceanu, atac dur la Societatea Timişoara! Ce a spus preşedintele ALDE, la lansarea candidaţilor pentru europarlamentare?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi, la Timişoara, a avut loc lansarea candidaţilor ALDE pentru Parlamentul European.

La eveniment au participat sute de membri şi simpatizanţi din Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: Jaf de zeci de mii de euro! Autorii au fost prinşi, însă banii sunt de negăsit

Cel mai aşteptat moment al fost discursul liderului, Călin Popescu Tăriceanu, care i-a criticat pe reprezentanţii Societăţii Timişoara, pentru intenţia de a-l premia pe procurorul general al României, Augustin Lazăr.

„Eu, ca liberal, am crezut întotdeauna că statul de drept se fundamentează pe instituțiile care apără drepturile și libertățile cetățenilor, nu pe instrumentele represive ale statului. Cum să premiezi un procuror care a călcat în picioare cele mai elementare drepturi ale luptătorilor anticomuniști din perioada anilor ‘80. Pentru mine acest lucru este dezamăgitor și fac un apel la membrii Societății Timișoars să reflecteze bine cu privire la oportunitatea acestui gest, care are o încărcătură politică și care fără îndoială aduce o serioasă atingere memoriei celor care s-au sacrificat pentru idealurile libertății”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Lista ALDE la europarlamentare este deschisă de Norica Nicolai, care a ţinut să precizeze rolul pe care l-a avut în obţinerea titlului Timişoara Capitală Culturală Europeană.

CITEŞTE ŞI: Ucis în plină stradă şi abandonat! Cadavrul a fost descoperit de şoferul unei maşini

„Sper ca Mica Vienă, așa cum știm cu toții că se cheamă și azi Timișoara, într-o zi, când va avea un primar de la ALDE, să facă bine să regularizeze Bega, ca să rivalizați și cu Veneția. Asta vă doresc. Am făcut lobby, alături de mulți colegi de-ai mei din Parlamentul European, ca anul 2021 să fie anul Timișoarei Capitală Culturală Europeană. De ce nu, poate într-o zi, după tradiția Sibiului, și voi să dați un președinte al României. Dar sper ca nu un produs de imagine, nu o făcătură, ci să avem un președinte autentic”, a spus Norica Nicolai.

 

 

1 comentariu

  • introduceti numele dvs. ...Sevastian BALESCU

    Cu Aprecieri pentru Roxan Iliescu,,,,,, Mult SUCCES ,,,,,, ureaza cu respect Sevastian BALESCU,,,,,,

    Raportează introduceti numele dvs. ...Sevastian BALESCU Miercuri, 17 Aprilie 2019 10:35 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login