Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Surpriză la conferinţa de presă a PRO România! Ce propunere a primit Roxana Iliescu, nou venită în partid?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aşa cum am anunţat încă de zilele trecute, Roxana Iliescu a făcut pasul spre Pro România, partid condus la nivel naţional de Victor Ponta.

Roxana Iliescu a fost preşedinte al PMP Timiş, dar şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

“Este oficial. Astăzi am semnat adeziunea la Pro România, astfel că din acest moment voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a consolida echipa Pro România pe judeţul Timiş. Sunt simplu membru. Am avut o discuţie atât cu domnul Nicu Birău, coordonatorul organizaţiei judeţene, cât şi cu domnul deputat Adrian Pau, însă nu a fost vorba despre funcţii. Cred că este important, dat fiind că suntem în pragul alegerilor europarlamentare, să consolidăm această echipă. Nu mi s-a propus nicio funcţie şi nici nu am vizat ocuparea vreunei funcţii, la acest moment”, a declarat Roxana Iliescu.

CITEŞTE ŞI: Retim demarează o nouă acțiune de colectare a deșeurilor voluminoase în zona 1 a județului Timiș! Vezi programul

În calitate de lider al organizaţiei judeţene a Partidului Mişcarea Populară a coordonat alegerile locale din 2016, când a obţinut un scor peste media pe ţară a PMP.

Tot sub conducerea ei, PMP Timiş a obţinut, la alegerile parlamentare, un post de deputat, ocupat de Cornel Sămărtinean.

“Sunt sigur că va aduce un plus în organizarea filialei Pro România Timiş. Asta mai ales în contextul în care suntem în plin proces de reorganizare a birourilor judeţene şi municipal. Un prim pas a fost făcut săptămâna trecută, când au venit oameni noi şi organizaţii noi. Sunt organizaţii puternice, care aduc plusul pentru a obţine un rezultat cel puţin la nivelul mediei naţionale a partidului”, a spus coordonatorul Pro România Timiş, Nicu Birău.

În aceste condiţii, conducerea filialei judeţene a Pro România a decis să îi lanseze o provocare Roxanei Iliescu, chiar în conferinţa de presă.

Deputatul Adrian Pau i-a propus să organizeze şi să conducă filiala Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Primele imagini de la urmărirea cu focuri de arme, de la Timşoara! Acţiunea a fost filmată de camerele de supraveghere

“Am vorbit cu domnul Nicu Birău şi am vrut să îi facem o supriză doamnei Roxana Iliescu, astăzi. Am decis să îi propunem să coordoneze organizaţia municipală Pro România Timişoara. O lăsăm să se gândească. Nu este un lucru foarte uşor de realizat, dar având în vedere experienţa atât politică cât şi administrativă pe care o are, am convingerea că se va descurca şi că va face faţă acestei noi provocări”, a declarat deputatul Adrian Pau.

Iliescu nu a refuzat propunerea, precizând însă că în momentul de faţă, consolidarea organizaţiei este mult mai importantă decât ocuparea unor funcţii.

 

 

Ultima modificare Miercuri, 10 Aprilie 2019 13:56

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login